“30 minuten die de wereld veranderen”

“We hebben vandaag nieuwe schokdempers voor onze camper gekregen. 30 minuten die de wereld veranderen. We rijden in een 7m camper met Fiat Ducato chassis, die nu spint als een auto. Hartelijk dank, geweldig advies, zeer aan te bevelen!” Bernd en Gerda S. van Menslage

“Van oceaanstomer tot binnenvaartschip”

“Super advies en product. De camper met Marquart dempers rijdt nu als op rails. Van oceaanstomer naar binnenschip in 70 minuten.” Thomas K. uit Grevenbroich

“Het is een ongelooflijke verandering“

“We hebben de schokbrekers ongeveer 3 weken geleden geïnstalleerd en zijn gisteren voor het eerst de weg op gegaan met de levende kofferbak. Het is een ongelooflijke verandering. Het voertuig wiebelt nauwelijks meer en kan nu veilig door bochten worden gereden. De worp is ook verdwenen. Het feit dat er nog steeds nauwelijks verlies is van comfort verbaast me. De auto is iets steviger geworden en lijkt bijna sportief – zeer aangenaam. Het niveau dat ze aanraadden was zeer correct. Zelfs in solobedrijf als pure opleggertrekker – hier is altijd sprake van een “bok” door de lage belasting op de achteras – is het comfort naar mijn mening verbeterd.” Manuel S. uit Langen

Scania met versterkte schokdempers van Marquart
Lees meer

“Onze Iveco een absoluut nieuw voertuig“

“Wat een verschil met de originele IVECO schokdempers. Met de Marquart schokdempers, is onze Iveco een absoluut nieuw voertuig. Geen gerol en gestuiter meer, geen kleine oneffenheden. Onze camper rijdt / rijdt bijna als op rails. Bochten worden zuiver genomen en er is geen stuurcorrectie meer nodig. Voorheen, afhankelijk van de straal van de bocht en de wind, slingerde de carrosserie en veroorzaakte altijd een misselijk gevoel, althans bij mij. Nu moet ik oppassen dat ik niet te snel ga. Met de nieuwe schokdempers wordt rijden en reizen eindelijk leuk volgens het motto: veilig en rustig je bestemming bereiken.”
Evaristo P. uit Paraguay

“Het is een compleet andere rij-ervaring”

“Het is een totaal andere rij-ervaring” schrijft de eigenaar van deze Mercedes 814 na het ombouwen naar versterkte schokdempers van Marquart.

“Ik ben enthousiast en zeer tevreden”

“Ik heb de schokdempers in het oude jaar geïnstalleerd en de eerste indruk was zeer goed, zoals verwacht. Intussen had ik de gelegenheid om het rijgedrag op de snelweg en in de bergpassen uitgebreid te testen door over de Julier-pas het Engadin in te rijden. Ik ben dolblij en zeer tevreden, het zijdelings slingeren, het stuiteren, het slingeren bij het remmen enz. is vele malen minder geworden en de baanvastheid is ook nauwkeuriger.”
Fredy M. uit Würenlos

Mercedes Vario politieauto

Versterkte schokdempers van Marquart verminderen het schommelen van deze voormalige Mercedes Vario politiewagen aanzienlijk.

“Ik ben super gelukkig”

“Ik ken mijn FZ (Mercedes Vario) nu al 15 jaar – een shaker vanaf de eerste dag !!! Nu, uitgerust met uw schokdempers, is dit pas een echte Mercedes!!! Geen trillen-wiebelen-wiebelen meer !!! S U P E R !! De rechtuitstabiliteit is ook voorbeeldig, voorheen moest ik altijd links-rechts corrigeren. Ik heb bijna 5.000 km gereden, inclusief smerige sporen in Argentinië. Ik ben super blij.”
Markus R. uit Kirchdorf

“Een compleet succes, ik ben helemaal tevreden”

“Ik heb de dempers de afgelopen vier dagen getest en ik moet zeggen dat ik echt een groot verschil voel, het rollen is bijna verdwenen, het rijden op rotondes, in bochten en bij opritten van snelwegen gaat veel beter. Toch heb ik geen merkbaar verlies van comfort gemerkt. Zelfs mijn vrouw (passagier) heeft gemerkt dat het beter rijdt. Kortom: een compleet succes, ik ben dik tevreden.”
Roger R. uit Stalden

Niet meer wankelen

De camper als springkussen! Versterkte schokdempers voorkomen dat deze op Fiat Ducato gebaseerde camper gaat stuiteren.

Nu aanvragen!