“Je kunt echt het verschil zien!”

De schokbrekers zijn gemonteerd en we zijn er al twee weken mee onderweg in Frankrijk. We zouden u graag positieve feedback geven. Je kunt echt het verschil merken. Nogmaals bedankt voor het goede advies.
Monika en Rainer D. uit Keulen

Meer over dit voertuig

“Nu rijdt onze Peugeot Boxer als een compleet andere auto“

“De schokdempers zijn nu geïnstalleerd. Wat kan ik zeggen? … Nu rijdt onze Peugeot Boxer 435 als een compleet andere auto. Vering en demping lijken nu harmonieus samen te werken. … Dankzij de compressiedemping van de schokdempers duikt de auto niet meer en de afstelling van de uitgaande demping voorkomt slingeren zonder dat het chassis hard overkomt. Samen met de originele luchtvering achter, hebben we nu een fantastische rijervaring – comfortabel, veilig en bijna sportief. Als ambitieuze mountainbikers stellen wij een geslaagde vering op prijs. … Hartelijk dank voor deze verbeteringen!”
Roland A. uit Weichering

“Ik ben onder de indruk van de wegligging”

“Ik ben onder de indruk van de wegligging, vooral op rotondes. Vóór de montage had ik het gevoel dat mijn voertuig (Peugeot J5) zou kantelen, nu rijdt het als een go-kart. Zeer goede wegligging, veel veiliger. Afgezien daarvan heb ik gemerkt dat mijn auto steviger geveerd is en het comfort is verbeterd. Ik zal uw producten aanbevelen in mijn kennissenkring.”
Richard R. uit Châlette-sur-Loing

Nu aanvragen!