“Het is als een nieuwe auto”

“De rijervaring is niet meer te vergelijken met die van vroeger. Het is als een nieuwe auto, gewoon geweldig. We verwachtten veel en dat is overtroffen. Bochten, rotondes enz. voelen veel veiliger en stabieler aan. Echt geweldig werk! :)“
Finn B. uit Balve

“Gewoonweg geweldig de nieuwe schokdempers!“

De nieuwe schokdempers zijn gewoon geweldig! Mijn garage zei, wat voor schokdempers zijn dit? Ze hadden ze nog niet eerder gezien en waren dolblij. Helaas heb ik er zelf nog maar een paar kilometer mee gereden en ik kan nu al zeggen dat ze me bevallen. Geen schommelingen, zeer goede tracking. In die zin wil ik de schokdempers en de firma Marquart prijzen en het goede werk voortzetten.
Reinhard W. uit Fürstenau

“De auto is nauwelijks herkenbaar”

“Mijn VW Crafter rijdt absoluut geweldig met de nieuwe dempers in vergelijking met de fabriek gemonteerde dempers. Zonder te weten hoe de volgende afstemmingsfase in zijn werk gaat, kan ik alleen maar zeggen dat het de juiste beslissing was – dankzij uw hulp en de proefrit. De auto rijdt vlekkeloos, nauwelijks herkenbaar… Nogmaals dank voor het advies en ook de uitvoering.”
Elmar H. uit Rheda-Wiedenbrück

VW LT 35

Versterkte schokdempers halen het slingeren uit deze VW LT35. Het is afgelopen met je te ergeren.

Nu aanvragen!