“Alles goed gedaan”

“Hallo meneer Wördemann, ik heb vandaag mijn eerste rit met de nieuwe schokdempers gemaakt, ongeveer 150 kilometer, en ik moet zeggen dat ik alles goed heb gedaan. Geen schommelen, geen rollen, bijna geen zijwindgevoeligheid bij het inhalen … Hartelijk dank voor de goede ondersteuning, alle lof voor het bedrijf Marquart….“
Andreas A. uit München

“De schokdempers zijn uitstekend”

“De schokdempers zijn uitstekend, mijn Womo op een Fiat Ducato chassis rijdt sinds de installatie van de Marquart schokdempers als op rails. Het voertuig rijdt veel veiliger en comfortabeler. De installatie bij Mercedes Raters in Löningen is ook een aanrader, een zeer bekwame werkplaats. Alles was perfect, van het eerste tot het laatste contact.”
Thomas H. uit Dortmund 

fiat ducato marquart stoßdämpfer

“Ze rijdt zoveel beter”

“Ze (we noemen haar “WhyNot”) rijdt zoveel beter, dat ik stop met rijden en naar de weg kijk. De nieuwe voorveren hebben de neus een flink stuk opgetild. We merken ook dat ze niet meer zo schudt als we parkeren en bewegen in de camper, zelfs als we rotondes nemen. Nogmaals bedankt voor alles.”
Timothy O. uit Como

Fiat Ducato schokdemper

“5 sterren in elke categorie :)”

Vriendelijkheid *****
Consulting *****
Competentie *****
Service *****
Prijs/prestatie *****
Bedrijf Raters *****
In woorden uitstekend en bedankt voor alles!
Michael T. uit Recklinghausen“

“Het voertuig gedraagt zich perfect”

“Ik wil u bedanken voor uw professionaliteit in deze zaak. Ik heb de nieuwe schokdempers achter niveau 5 uitgeprobeerd en ik ben tevreden met het resultaat. Het voertuig gedraagt zich perfect op de weg en de snelweg.”
Patrick L. uit Vulbens 

“Niet te herkennen!“

“Na 7500 km door Zweden, Finland en Noorwegen hadden we een aantal bochten gehad waar we bang van werden. De camper duwde over de vooras, houtvrachtwagens konden sneller de bochten in met lading, wij moesten remmen, soms tot 50km/u.

Onze camper is een Knaus 700 I op basis van een Fiat Ducato, 4,4 t, Goldschmitt luchtvering, M11 veren op de vooras. Tijdens de reis ben ik gaan kijken wat er aan het chassis veranderd kon worden. OK, er zijn veel leveranciers – maar er is ook Marquart, reviews gelezen en gebeld, prima contact, met dank aan mevrouw Brundiers.

We hebben snel een afspraak gemaakt met een bedrijf waar Marquart al heel lang mee samenwerkt. Veel dank ook aan Baro, deskundigheid en knowhow werkte geweldig, het werk werd professioneel gedaan binnen een zeer korte tijd, BEDANKT daarvoor, ook voor de leenauto.

Nu was het terug naar huis – 350 km. De manier waarop mijn camper zich gedroeg op weg naar huis – onherkenbaar, op- en afritten op de snelweg, echt leuk, geen geduw over de vooras, windvlagen op de snelweg werden gecompenseerd door het voertuig, nauwelijks tegensturen. Na 7500km, die nog in mijn kont zat, nu deze rijervaring. SUPER, iemand, Mr.Marquart, heeft er goed over nagedacht en een geweldig resultaat neergezet. Nogmaals bedankt. En voor de lezers van mijn verslag, NEE, ik heb geen bonus ontvangen.

Nu hebben we ze ook – Marquart schokdempers!!!!!“
Harald B. uit Grebenau

“De auto ligt veel beter”

“We hebben een nieuwe rijervaring, de auto ligt veel beter en soepeler op de weg, je kunt bochten veel sneller nemen en het inhalen van vrachtwagens gaat nu helemaal relaxed, geen geschud meer…. Al met al meer dan cool. Rechtop staan, geen wiggen meer nodig en nauwelijks beweging, zelfs niet als je staat!
Dankjewel!”
Jörn W. uit Löningen 

“Ken mijn camper niet meer”

k herken mijn camper niet. Het ding blijft op koers, zwemt niet in de bochten, ik moet oppassen dat ik niet te snel in de bochten draai…. Het contact met u en uw bedrijf was zeer, zeer vriendelijk, deskundig en ongecompliceerd.”
Marianne S. uit Ofterdingen 

“Een enorm verschil”

“Ik was afgelopen weekend onderweg met de nieuwe schokdempers in mijn Hymer B634. Ik had de schokdempers die oorspronkelijk jaren geleden waren gemonteerd, moeten vervangen. Het is een enorm verschil met de algehele rijstabiliteit. Het vroegere extreme slingeren bij inhalen of bij zijwind is verdwenen met de nieuwe schokdempers. De auto rijdt ongelooflijk stabiel met het grootst mogelijke rijcomfort. Ik ben erg blij met de nieuwe schokdempers van Marquart. Bedankt voor uw professionele advies.“
Björn W. uit K.

“Rijden is weer leuk”

“Op de terugreis gisteren hebben we genoten van de nieuw aangepaste vering. De Duc neemt nu ook de bekende hobbels in onze stad op de koop toe. Het chassis is niet meer nerveus en rijden is weer leuk. De auto is ook 4 cm gezakt aan de achterkant. Echt heel plezierig en we zijn blij dat we u er nu over kunnen vertellen. Een dergelijke service is zeldzaam en ik zal de firma Marquart met een gerust hart aanbevelen. Veel dank ook aan de heer Marquart :)”
Martin D. uit Borsfleth

Nu aanvragen!