“Waanzin het verschil”

“Uw schokdempers zitten nu op de Morelo met Iveco Eurocargo chassis. Het verschil is verbazingwekkend. Ik wilde eigenlijk alleen de schokdempers wat zachter, maar het feit dat hij nu korter remt, dat hij zich in de bochten gedraagt als een auto en dat je zelfs het gevoel hebt dat je een auto stuurt en geen vrachtwagen meer – dat is te danken aan je dempers. Dus ik zal de schokdempers overal prijzen. Morelo zou ze onmiddellijk moeten installeren…. Hartelijk dank!”
Fernand T. uit Luxemburg .

“Het voertuig rijdt bijna als nieuw”

“Ik wil u bedanken voor de uitstekende service en de snelle levering. De schokdempers pasten 100% en het voertuig rijdt bijna als nieuw. Sommige bedrijven zouden een voorbeeld aan u kunnen nemen. Ga zo door!“ Jan K. uit Sinn

“Van oceaanstomer tot binnenvaartschip”

“Super advies en product. De camper met Marquart dempers rijdt nu als op rails. Van oceaanstomer naar binnenschip in 70 minuten.” Thomas K. uit Grevenbroich

“Ik ben enthousiast en zeer tevreden”

“Ik heb de schokdempers in het oude jaar geïnstalleerd en de eerste indruk was zeer goed, zoals verwacht. Intussen had ik de gelegenheid om het rijgedrag op de snelweg en in de bergpassen uitgebreid te testen door over de Julier-pas het Engadin in te rijden. Ik ben dolblij en zeer tevreden, het zijdelings slingeren, het stuiteren, het slingeren bij het remmen enz. is vele malen minder geworden en de baanvastheid is ook nauwkeuriger.”
Fredy M. uit Würenlos

“Onze Iveco is een absoluut nieuw voertuig“

“Wat een verschil met de originele IVECO schokdempers. Met de Marquart schokdempers, is onze Iveco een absoluut nieuw voertuig. Geen gerol en gestuiter meer, geen kleine oneffenheden. Onze camper rijdt / rijdt bijna als op rails. Bochten worden zuiver genomen en er is geen stuurcorrectie meer nodig. Voorheen, afhankelijk van de straal van de bocht en de wind, slingerde de carrosserie en veroorzaakte altijd een misselijk gevoel, althans bij mij. Nu moet ik oppassen dat ik niet te snel ga. Met de nieuwe schokdempers wordt rijden en reizen eindelijk leuk volgens het motto: veilig en rustig je bestemming bereiken.”
Evaristo P. uit Paraguay

Iveco Daily Voor / Na

“Ik ben zeer tevreden. De testrit met de aanhanger moet nog komen, maar zonder aanhanger is er al een merkbaar verschil. Dank u zeer.”

Iveco 75-14AW

Versterkte schokdempers van Marquart brengen stabiliteit en rust aan het chassis van deze voormalige brandweer.

“Het voertuig brengt een nieuwe rijervaring over”

“Tot onze tevredenheid is onze camper (Iveco Daily met Carthago opbouw) vandaag voorzien van uw schokdempers. Baro werkt echt goed en ook snel. De schokbrekers werden binnen een uur vervangen. Wij willen u nogmaals bedanken voor de snelle hulp en moeten zeggen dat het voertuig een heel nieuw rijgevoel heeft. Ik zal jullie met plezier aanbevelen.”
Thomas S. uit Schwerte

“Geen gezweet meer!”

“We rijden al 15 jaar in een Niesmann Bischoff Flair 80001. Onze reizen waren altijd stressvol omdat ik het voertuig als rauwe eieren moest besturen. Sterk indraai gedrag, sterk dobberen en aanzienlijke gevoeligheid voor zijwind.
Op de eerste meters van de werkplaats (na de installatie van Marquart dempers) reed de auto totaal anders. De gebruikelijke route van de werkplaats naar huis bracht meteen een openbaring. Aanzienlijk latere rempunten, veel grotere stabiliteit bij het indraaien op rotondes en kruispunten, enz.
De opmerking van de fabrikant, de heer Marquart zelf, dat na de modificatie vele bochten kunnen worden doorgereden zonder te remmen, vond ik erg optimistisch, maar precies dit effect trad op. Tegemoetkomende vrachtwagens doen het zweet niet meer uitbreken en auto’s die met meer dan 200 km/u over de snelweg scheuren, schrikken hoogstens door het plotse lawaai dat ze maken.
Ik ben zeer tevreden met de beslissing en zal het voertuig in de toekomst nog veel meer gebruiken. Alle verwachtingen werden duidelijk overtroffen. Het feit dat de fabrikant deze configuratie niet af fabriek aanbiedt, is gewoon nalatig.”
Ralf G. uit Saarbrücken

“Wow – dat is precies hoe we het wilden“

“Ik kan alleen maar zeggen “Wow” – dat is precies hoe we het wilden…. Nu ziet onze Rockhopper 11 (Iveco Daily 4×4) er echt goed uit. Om nog maar te zwijgen over de nieuwe rijervaring, waarbij onze Rockhopper 11 hopt, eh schommelt, nou ja schommelt – je weet wat ik bedoel… veel minder.”
Uwe H. uit Hamburg op zijn website

Nu aanvragen!