“Nieuw rijplezier!”

„Ons Bremach TGR 35 expeditievoertuig, met een carrosseriecabine van 5,3 ton, is erg hobbelig geworden in kleine bochten en bij terreinritten. Sinds we de schokdempers hebben vervangen, is het rijgedrag aanzienlijk verbeterd en plannen we onze volgende off-road avonturen. Geweldige service van Marquart bij de selectie en levering van de schokdempers, zelfs in het buitenland. Hartelijk dank aan het hele team.“
Oliver B. uit Kiel

“Wij zijn uiterst tevreden”

“Vorig jaar hebben we onze droomcamper samengesteld uit een pick-up (Mitsubishi L200, bouwjaar 2005) en een Bimobil Husky 230 camper (bouwjaar 2000). De installatie van de Goldschmitt luchtvering met de bijbehorende gewichtstoename was niet eenvoudig, maar heeft een grote verbetering van de stabiliteit en de rijeigenschappen opgeleverd.

Na 2 vakanties in het noorden en zuiden van Europa met veel onverharde wegen en landweggetjes vonden we echter dat hij over het geheel genomen niet stabiel genoeg liep. Daarom zochten we naar versterkte schokdempers. Na veel discussies en het lezen van deels irritante artikelen op internet, kwamen we gelukkig uit bij de firma Marquart. Christian Marquart nam de tijd om de bijzondere situatie van onze combinatie met mij te bespreken en mij een oplossing aan te bieden. Tijdens de installatie bleek dat de achterschokdempers niet pasten door onze speciale opstelling. Christian wilde dit niet accepteren en Marquart kwam binnen een dag met een oplossing voor ons en installeerde deze nog dezelfde dag met RL Autoservice in Löningen. Ik heb nog nooit zo’n klantenservice meegemaakt en was gewoon blij!

Nu zijn we terug van een vakantie van 4 weken in Noorwegen, waar we de nieuwe schokdempers uitgebreid hebben kunnen testen. Mijn vrouw en ik konden het nauwelijks geloven, maar de camper reed heel vlot op de weg, zowel verhard als onverhard. We konden met één hand rijden, sneller bochten nemen en nog veel meer. Er was nauwelijks enig wiebelen bij stilstand. Het was echt heel leuk. Het product, de service, de levertijd, de prijs en het resultaat zijn gewoon erg goed. We zijn uiterst tevreden.

Volker K. uit Quickborn

“Beter rijgedrag van mijn BIMOBlL”

“Uw schokdempers zijn al geïnstalleerd en hebben hun vuurdoop met glans doorstaan. Wij waren onderweg in Noord-Duitsland tijdens de storm laag “Eberhard” en, wat kan ik zeggen, de vroegere instabiliteit bij extreme zijwind is aanzienlijk verbeterd. Maar zelfs zonder storm, is de afhandeling van mijn BIMOBlL nu veel beter. Bedankt voor jullie inzet en de (tegenwoordig helaas niet meer gebruikelijke) uitstekende vriendelijke service!”

Hubert H. van Piding

Bimobil op basis van Sprinter met versterkte schokdempers

“Rijden voelt veel veiliger nu”

“Rijden voelt nu veel veiliger in elke situatie. Ik moet echt oppassen dat ik niet te eigenwijs word Waarom heb ik die schokbrekers niet vanaf het begin gemonteerd, dan was me een hoop gevloek bespaard gebleven!”
Michael S. uit Oldenburg

https://www.zuhause-im-wohnmobil.de/wanken-vom-sprinter-abstellen/

“Het is een compleet andere rijervaring”

“Hemos comprado 4 amortiguadores para nuestra Vario 61 6 con carrocería Bimobil el 15.7.2019. Hoy nos gustaría informarles de que estamos muy satisfechos con estos amortiguadores. Es una experiencia de conducción completamente diferente, ya que el vehículo ya no se balancea tanto. También nos gustaría agradecerle los consejos tan amables que nos dio en el lugar.
Lamentablemente, no sabíamos que su empresa ofrecía estos superamortiguadores, de lo contrario nos habríamos convertido mucho antes y habríamos podido disfrutar del puro placer de conducir. Estamos deseando que llegue nuestro próximo gran viaje.“
Reinhard G. de Haar

“Hammer, hoe onze Bimobil zich nu gedraagt“

“Je hebt niet te veel beloofd! Hammer, hoe onze Bimobil zich nu gedraagt en gereden kan worden! Geen vergelijking! Ik was al bang dat de opstelling te strak en dus oncomfortabel zou zijn, maar verre van dat. Absoluut geweldig en top afgesteld! Zelfs mijn vrouw – die aanvankelijk zeer sceptisch was waarom de schokdempers nodig waren – was gisteravond tijdens de korte rit volledig overtuigd.
Walter L. uit Gottfrieding

Nu aanvragen!