“Mijn conclusie: Geweldig!”

“De dempers zijn vorige week geïnstalleerd en ik heb nu de eerste ervaringen kunnen opdoen. Mijn conclusie: geweldig! Het sterke slingeren is verdwenen en de stabiliteit op de weg is een stuk beter. Dit was precies de juiste stap en jullie configuratie past uitstekend bij ons voertuig. Nogmaals dank voor het advies.”
Ralf S. uit Köln 

“Een lonende investering”

De firma Marquart werd me aangeraden door een vriend. Ik rijd in een camper met als basisvoertuig een Mercedes T2LN1 uit 96 (voorganger van de Vario) met een totaalgewicht van bijna 7 ton met een hoge opbouw. Daarom heb ik afgezien van de originele schokdempers en gekozen voor nieuwe, sterkere schokdempers: Gevoeligheid voor zijwind: reeds een personenauto die op de snelweg wordt ingehaald doet het voertuig veel wiebelen, zijwind, vooral vlagen natuurlijk ook. Schommelend: Onregelmatigheden op de weg, zoals kuilen en hobbels, veroorzaken onaangenaam schommelen, zelfs bij lage snelheden. Wanneer het motorhome stilstaat, doet elke beweging van het voertuig het slingeren, zodat u zou kunnen denken dat u op een boot zit.

De nieuwe schokdempers hebben in elk opzicht aan mijn verwachtingen voldaan. Ik ben opgewonden! Het rijden (en ook staan) met onze camper is aanzienlijk verbeterd wat betreft veiligheid en comfort. Een investering die de moeite waard is en die ik echt aan iedereen kan aanbevelen!
Nikolas P. uit Großhansdorf

“Het schommelen is weg“

“Ik ben zeer tevreden. Het schommelen is weg, het hele rijgedrag is veel beter…een goede investering dus. … Ik kan je alleen maar aanraden.”
Rudolf L. uit Haslach an der Mühl

“Ik heb het gevoel dat ik in een nieuwe auto rijd“

“De nieuwe schokdempers zijn geïnstalleerd en de eerste testrit is achter de rug. Ik heb het gevoel dat ik in een nieuwe auto rijd. Het stuiteren is verdwenen en mijn camper ligt als een plank op de weg. Hartelijk dank voor de goede afhandeling van de aankoop.”
Klaus G. uit Stolberg

Nu aanvragen!