“Ik ben enthousiast”

“Hallo meneer Wördemann, de schokdempers zijn aangekomen en zijn al gemonteerd. Ik heb de eerste kilometers al gereden en ik moet zeggen dat ik erg blij ben. Hartelijk dank aan u en uw team! Snelle levering, probleemloos en vriendelijk contact. En het product is erg goed zoals beschreven. Veel lof, zo hoort het altijd. Beste wensen uit de Allgäu van een tevreden klant.”
Christian R. uit Wangen

“Het is een enorm verschil”

“Hartelijk dank voor het op zo’n korte termijn mogelijk maken van de montage van de schokdempers. Ook een dikke pluim voor Autohaus Raters en de zeer bekwame en vriendelijke monteur!

We zijn erg blij met de schokdempers en het “nieuwe” rijgedrag van onze Carver. Het is een enorm verschil en geeft ook meer veiligheid aan de bestuurder en passagier. Dus al met al kan ik jullie en jullie schokdempers van harte aanbevelen. Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat voertuigen in deze prijsklasse niet standaard zijn uitgerust met hun schokdempers. De terugreis naar Estland zal ik nu veel relaxter ervaren dan de heenreis.”
Bernhard H. uit Euskirchen

Iveco Daily Schokdemper

“Ja, ik ben enthousiast.”

“Nu na vier weken op Duitse landwegen en snelwegen in de Harz, in de Eifel, in het Ruhrgebied, ten noorden van Hamburg en in Meck-Pom, kan ik zeggen dat de investering in getunede Marquart schokdempers op de vooras een zeer positief effect heeft gehad op de rijeigenschappen van onze Carver. Vooral de vele hobbels op de snelwegen worden gemakkelijk geabsorbeerd zonder verder schommelen of springen, zoals dat vroeger gebeurde met de oude originele Iveco schokdempers. Het overhellen in bochten en de gevoeligheid voor zijwind zijn merkbaar minder geworden.

Voor de terugreis koos ik een bekend stuk weg dat ik goed ken en dat veel hobbels en dwarsgeulen heeft. Voorheen, met de oude Iveco schokdempers, kon ik alleen kruipen met een snelheid tussen de 60 en 65 km/u en moest ik nog steeds remmen voor de grootste zichtbare hobbels, anders slingerde de carver totdat de vooras sprong, maar de luchtvering begaf het niet. Deze keer waagde ik het erop en reed ik altijd met een snelheid tussen 75 en 80 km/u en remde ik niet eens.

Gesprek met mijn vrouw: “Waarom rijd je zo hard, denk aan de elanden en rendieren, die lopen rond deze tijd van de nacht.”
Ik: “Nog een schokdempertest op deze slingerbaan, dan is het niet meer donker en hebben we onze “verplichte elanden” in Zweden al gezien.
Zij: “De nieuwe schokdempers zijn echt beter”
Ik: “Ja, ik ben er blij mee.”
Bedankt voor het goede advies en de service.“
Walter B. uit Selbu

“We zijn erg tevreden!”

“Ik wilde je bedanken voor het maken van een afspraak om de schokdempers te laten monteren. Nu we de schokdempers een paar weken hebben gebruikt, zijn we erg tevreden. Ze maken de auto veel stabieler en de rit is veel aangenamer. Hartelijk dank voor de uitstekende service.”
Ian H. uit Stratford upon Avon

Meer over dit voertuig

“Uitstekende service”

“Gisteren had ik mijn werkplaatsafspraak bij Autohaus Raters. Alles is heel goed verlopen. De medewerker was erg aardig, bekwaam en zeer gemotiveerd. Jullie hebben een goede partner. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de uitstekende service.“
Thomas R. uit Gladbeck 

“Een compleet nieuwe rij-ervaring“

“Nadat de dempers waren geïnstalleerd door de werkplaats die ik vertrouw, kon ik mijn Concorde op vrijdag ophalen. Door de vele positieve reacties op het internet over jullie dempers, had ik hoge verwachtingen. Deze verwachtingen werden echter ruimschoots overtroffen. Tijdens de eerste rit, kon ik de glimlach niet van mijn gezicht krijgen. Een volledig nieuwe rijervaring, geen extreme slingerbewegingen op hobbels of laaggelegen bermen, veel minder gevoeligheid voor zijwind en een totaal nieuw gevoel bij het rijden op rotondes. Zelfs mijn nogal ongelijke en zeer smalle halingang veroorzaakt geen problemen meer door overmatig slingeren van het lichaam. Het enige waar ik echt spijt van heb is: Waarom heb ik deze dempers niet veel eerder laten installeren?”
Dirk L. uit St. Goar

“Top Top Top !!!“

“Laat de dempers erin. Top Top Top !!! Loopt perfect. Bedankt voor de snelle reactie, ondersteuning en levering.”
Achim K. uit Warmsen

“Het chassis is onherkenbaar”

“Ik heb donderdag deze week schokbrekers voor mijn Concorde XT 590 op Sprinter-basis bij u besteld. De schokbrekers zijn vrijdag aangekomen en ik heb ze vandaag geïnstalleerd. Gewoon de Megggggaaaaaa Hammer!!!!!!!!!!!!! De ophanging is onherkenbaar. Eindelijk ontspannen rijden en niet meer slingeren. Ik zal uw bedrijf aanbevelen aan iedereen die ik ontmoet. Ik heb de rekening vandaag met een glimlach overgemaakt. Heel, heel erg bedankt.”
Frank S. uit Oyten

Nu aanvragen!