“Ze rijdt zoveel beter”

“Ze (we noemen haar “WhyNot”) rijdt zoveel beter, dat ik stop met rijden en naar de weg kijk. De nieuwe voorveren hebben de neus een flink stuk opgetild. We merken ook dat ze niet meer zo schudt als we parkeren en bewegen in de camper, zelfs als we rotondes nemen. Nogmaals bedankt voor alles.”
Timothy O. uit Como

Fiat Ducato schokdemper

“Ongelooflijk positief”

“De auto zelf voelt anders aan. De dempers hebben een ongelooflijk positief effect op het chassis, de rijkwaliteit en de wegligging. Ik heb nu ongeveer 1000 kilometer gereden en zelfs de 30 mm hoogtewinst op de vooras is merkbaar. Het schommelgedrag en de hobbels bij het rijden door kuilen of dwarsgroeven zijn aanzienlijk verminderd en dragen aanzienlijk bij aan de verbetering van het rijcomfort. Mijn conclusie: elk moment weer.”
Karlheinz F. uit Neustadt am Rübenberge

“We zijn helemaal opgewonden”

“Vandaag zijn de nieuwe schokdempers geplaatst door Marquart. MB Sprinter W907 vierwielaandrijving, (ML-T570 Crossover van Hymer). We zijn helemaal enthousiast, compleet nieuwe veiligheid en rijgevoel, gewoon top. De afhandeling met Marquart (Dhr. Saadi) was gewoonweg geweldig. Hartelijk dank.
Conny & Wolfgang I. uit Wuppertal  

“Een enorm verschil”

“Ik was afgelopen weekend onderweg met de nieuwe schokdempers in mijn Hymer B634. Ik had de schokdempers die oorspronkelijk jaren geleden waren gemonteerd, moeten vervangen. Het is een enorm verschil met de algehele rijstabiliteit. Het vroegere extreme slingeren bij inhalen of bij zijwind is verdwenen met de nieuwe schokdempers. De auto rijdt ongelooflijk stabiel met het grootst mogelijke rijcomfort. Ik ben erg blij met de nieuwe schokdempers van Marquart. Bedankt voor uw professionele advies.“
Björn W. uit K.

“We zijn er erg mee ingenomen.”

“We hebben de versterkte schokdempers fase 3 ontvangen, ze op maandag 23 januari geïnstalleerd en een proefrit gemaakt. We zijn erg blij dat we fase 3 hebben genomen, aangezien het voertuig nu minder schommelt en er nauwelijks hoogteverlies is na het laden. We hebben onze camperdealer verteld over onze schokdemperwissel en zij hebben om uw contactgegevens gevraagd.”
Alain C. uit Séné

“Top tevreden”

Dämpfer eingebaut, Probefahrt, Ergebnis = top zufrieden. Dankeschön 🤗
Marco H. aus Elpenrod 

Instagram

“De schokbrekers zijn gewoon super !!!“

“De schokdempers zijn gewoon super! De Sprinter camper rijdt nu bijna als een auto en misschien krijgt de vooras ook deze super dempers. De conversie zou eigenlijk in serieproductie moeten gaan. Ik was erg blij om de rekening te betalen. Bedankt voor de goede raad.”
Ralf K. uit Siegen

“Niet meer wiegen of schommelen”

“Na zeer deskundig advies van de heer Marquart hebben wij voor onze “oude dame”, een Hymer van 21 jaar oud, gekozen voor schokdempers in plaats van luchtvering. Niet meer wiegen, schommelen of niet meer. De “oude dame” en wij zijn blij met elke reis. Veel Bedankt voor alles.”
Familie R. uit Leipzig

“Ik kan deze schokdempers alleen maar aanbevelen.“

“Onze Hymer S740 op Sprinter W905 chassis slingerde enorm bij sterke zijwind. Zelfs wanneer de camper door een vrachtwagen werd ingehaald of over bruggen reed, was hij moeilijk onder controle te houden en in bochten helde het voertuig extreem ver over naar de zijkant. In veel forums werd een luchtvering aanbevolen, maar deze retrofit bracht niet het gewenste succes…
Na onderzoek op het net, kwam ik bij de firma Marquart. Zij hadden ook de overeenkomstige artikelen in voorraad. De prijs van 1200,00 € voor vier schokdempers klinkt veel, maar ik kan u vertellen dat er een wereld van verschil is tussen de conventionele originele schokdempers en de Marquart schokdempers. Je zit niet meer als op een hobbelpaard. Als je wordt ingehaald door een vrachtwagen, merk je alleen een lichte druk en dat is het. Zelfs bij sterke zijwind heb je volledige controle over de camper. …Voordat je veel geld uitgeeft aan luchtvering, kan ik deze schokdempers alleen maar aanraden aan iedere campervriend.”
Peter E. uit Potsdam

Nu aanvragen!