“5 sterren in elke categorie :)”

Vriendelijkheid *****
Consulting *****
Competentie *****
Service *****
Prijs/prestatie *****
Bedrijf Raters *****
In woorden uitstekend en bedankt voor alles!
Michael T. uit Recklinghausen“

“Niet te herkennen!“

“Na 7500 km door Zweden, Finland en Noorwegen hadden we een aantal bochten gehad waar we bang van werden. De camper duwde over de vooras, houtvrachtwagens konden sneller de bochten in met lading, wij moesten remmen, soms tot 50km/u.

Onze camper is een Knaus 700 I op basis van een Fiat Ducato, 4,4 t, Goldschmitt luchtvering, M11 veren op de vooras. Tijdens de reis ben ik gaan kijken wat er aan het chassis veranderd kon worden. OK, er zijn veel leveranciers – maar er is ook Marquart, reviews gelezen en gebeld, prima contact, met dank aan mevrouw Brundiers.

We hebben snel een afspraak gemaakt met een bedrijf waar Marquart al heel lang mee samenwerkt. Veel dank ook aan Baro, deskundigheid en knowhow werkte geweldig, het werk werd professioneel gedaan binnen een zeer korte tijd, BEDANKT daarvoor, ook voor de leenauto.

Nu was het terug naar huis – 350 km. De manier waarop mijn camper zich gedroeg op weg naar huis – onherkenbaar, op- en afritten op de snelweg, echt leuk, geen geduw over de vooras, windvlagen op de snelweg werden gecompenseerd door het voertuig, nauwelijks tegensturen. Na 7500km, die nog in mijn kont zat, nu deze rijervaring. SUPER, iemand, Mr.Marquart, heeft er goed over nagedacht en een geweldig resultaat neergezet. Nogmaals bedankt. En voor de lezers van mijn verslag, NEE, ik heb geen bonus ontvangen.

Nu hebben we ze ook – Marquart schokdempers!!!!!“
Harald B. uit Grebenau

“Onze hoop werd ruimschoots overtroffen“

“We hadden gehoopt dat de omschakeling naar Marquart-schokdempers zou resulteren in een betere richtingsstabiliteit en we zijn zo verbaasd dat onze verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. De baanvastheid, zelfs in spoorvorming, is fantastisch, sneller bochtenwerk is geen probleem meer en ook vrachtwagens inhalen op de snelweg is geen probleem meer. Gewoon geniaal … Onze laatste www.ShowMobil.net met hetzelfde Fiat Ducato chassis had een 4-voudige luchtvering. Dit had alleen het voordeel dat het voertuig bij stilstand met een druk op de knop recht kon worden gezet, anders schommelde en slingerde het voertuig meer dan met deze schokdempers, ondanks de dure luchtvering voor een prijs van ca. 9000 €! We hebben ongeveer 7400 € bespaard incl. installatie en zijn 100% tevreden. Dank u.”
Karl-Udo S. uit Wuppertal

Nu aanvragen!