“Het is als dag en nacht”

“De dempers hebben me bereikt en zijn vandaag geïnstalleerd. Ik heb de eerste 100 km gereden en het is als dag en nacht. Het rijgedrag is veel beter, bijna sportief. Top!”
Axel G. uit Geretsried

“Rijden in de bochten is weer leuk.”

“Afgelopen woensdag heeft de firma Raters de nieuwe schokdempers geplaatst. Binnen een uur waren ze vervangen. We waren zeer tevreden over de service, ik kan het alleen maar aanbevelen.
Met de nieuwe dempers is het een verschil als dag en nacht, helemaal top. Het maakt bochtenwerk weer leuk. Hartelijk dank voor het goede advies.”
Wolfgang K. uit Wellrod 

“Je kent je vak perfect!”

De vorige eigenaar van mijn camper, die pas 3 maanden oud is, heeft achteraf Marquart schokdempers laten monteren (begrijpelijk). Het Iveco (specialist??) bedrijf dat deze dempers monteerde had echter niet gecontroleerd of de door de eigenaar van het voertuig zelf aangeschafte onderdelen ook zouden passen. Door de afwijking in lengte ontstonden er problemen met de luchtvering, die voorkomen hadden kunnen worden als de maximale lengte van de dempers vóór de montage was gecontroleerd en vergeleken met de gemonteerde exemplaren. Hoewel dit probleem niet onder de verantwoordelijkheid van Marquart viel, hebben ze de dempers onmiddellijk vervangen door geschikte exemplaren, zonder “mitsen en maren” en zonder kosten. Dat is wat ik noem een perfecte klantenservice, beter dan dat wordt het niet!

Tijdelijk moesten de originele dempers worden gemonteerd, zodat ik het verschil zelf kon ervaren. Nog een compliment voor Marqart: Jullie kennen je vak perfect, want jullie dempers zijn een klasse apart. De constant goede beoordelingen van dit bedrijf zijn duidelijk geen fake! Dank aan het hele Marquart team en in het bijzonder aan de heer Wördemann!
Anton F. uit Goldbach 

“Waanzin het verschil”

“Uw schokdempers zitten nu op de Morelo met Iveco Eurocargo chassis. Het verschil is verbazingwekkend. Ik wilde eigenlijk alleen de schokdempers wat zachter, maar het feit dat hij nu korter remt, dat hij zich in de bochten gedraagt als een auto en dat je zelfs het gevoel hebt dat je een auto stuurt en geen vrachtwagen meer – dat is te danken aan je dempers. Dus ik zal de schokdempers overal prijzen. Morelo zou ze onmiddellijk moeten installeren…. Hartelijk dank!”
Fernand T. uit Luxemburg .

“Van oceaanstomer tot binnenvaartschip”

“Super advies en product. De camper met Marquart dempers rijdt nu als op rails. Van oceaanstomer naar binnenschip in 70 minuten.” Thomas K. uit Grevenbroich

“Een compleet succes, ik ben helemaal tevreden”

“Ik heb de dempers de afgelopen vier dagen getest en ik moet zeggen dat ik echt een groot verschil voel, het rollen is bijna verdwenen, het rijden op rotondes, in bochten en bij opritten van snelwegen gaat veel beter. Toch heb ik geen merkbaar verlies van comfort gemerkt. Zelfs mijn vrouw (passagier) heeft gemerkt dat het beter rijdt. Samengevat: een compleet succes, ik ben door en door tevreden.”
Roger R. uit Stalden

 

Meer over dit voertuig

“Ik ben enthousiast en zeer tevreden”

“Ik heb de schokdempers in het oude jaar geïnstalleerd en de eerste indruk was zeer goed, zoals verwacht. Intussen had ik de gelegenheid om het rijgedrag op de snelweg en in de bergpassen uitgebreid te testen door over de Julier-pas het Engadin in te rijden. Ik ben dolblij en zeer tevreden, het zijdelings slingeren, het stuiteren, het slingeren bij het remmen enz. is vele malen minder geworden en de baanvastheid is ook nauwkeuriger.”
Fredy M. uit Würenlos

Nu aanvragen!