“Aanzienlijk beter rijgedrag”

“Zelfs tijdens een korte rit naar het benzinestation kon ik het verschil duidelijk voelen en was ik erg verrast. Gisteren zijn we richting Opper-Beieren gereden en na bijna 250 kilometer waren we erg blij met de nieuwe dempers. Zelfs mijn wederhelft merkte een veel beter rijgedrag vanaf de passagiersstoel.

Het gerommel bij de vooras is niet meer aanwezig en ook het stuiteren in kuilen is verdwenen. Het overhellen in bochten is tot een minimum beperkt en een betere richtingsstabiliteit is gegarandeerd, zelfs in rijsporen. Hoewel de demping aanzienlijk steviger is geworden, heb je niet het gevoel dat je in een sportwagen zit en klappertandt. Mijn conclusie voor deze beslissing is een duidelijk JA, ik zou het zo weer doen en ik had het eerder moeten doen. Naar mijn mening is bijna €1.300 geen klein bedrag, maar het is waarschijnlijk een veel betere investering dan andere gimmicks en ik kan het echt aanraden.

Tot slot wil ik erop wijzen dat ik geen commissie ontvang voor reclame. Ik heb een paar aanbieders vergeleken en mijn keuze gemaakt en dat is/was een goede zaak.”
Jürgen W. uit Herxheim

“Ik ben helemaal tevreden!”

“Ik heb inmiddels 3500 km gereden met de dempers en ben helemaal tevreden (momenteel op Kreta). Niet alleen het schommelen over de vooras is verdwenen, maar ook het rolgedrag is ongelooflijk of verdwenen. Zelfs met wisselende bekrachtiging (links/rechts = gooien) op slechte wegen gaat het naar nul. Tot nu toe moest ik elke 10 m stoppen, omdat de “auto” zo slingerde dat ik dacht dat de auto zou omvallen.

Ik ontmoette een kennis hier op Kreta die me 200 km volgde over landweggetjes in zijn Bimobil. Hij kon nauwelijks geloven hoe mijn Phoenix op de weg lag en vroeg wat ik had gedaan. Hij heeft nog nooit een camper gezien met zo’n stabiele wegligging – ik denk dat ik weer een klant heb gewonnen. Alleen het voelgedrag (rijden over kleine hobbels in de weg, bijv. drempels met een hoogte van ongeveer 1 cm) is veel moeilijker dan voorheen. Maar je moet de toegenomen demping ergens voelen.
Gerhard F. uit Rudersberg 

“De camper loopt bijna als op rails“

“Zelfs mijn niet-zo-technische vrouw merkte het nieuwe en eersteklas rijgedrag van onze 3.60m Phoenix op! Het typische rollen is bijna volledig verdwenen. Het is nu vergelijkbaar in rotondes. De camper loopt bijna als op rails… Het enige wat me stoort is waarom ik niet twee jaar eerder op jullie schokdempers ben overgestapt.”
Uwe S. van Hof

“Een compleet nieuwe rij-ervaring”

Zeer bekwaam en zeer vriendelijk! Het werk wordt supergoed gedaan in een vriendelijke werkplaats. De rijervaring met onze op Sprinter gebaseerde PhoeniX 7200 is volledig nieuw en zeer aangenaam. Geen doorzakken meer, zeer goede wegligging. De omschakeling naar de schokdempers was de moeite waard!”
Eugen S. uit Hagen

“Een investering die zich heeft terugbetaald“

“Uw schokdempers hebben volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Het vroegere zeer sterke schommelen van de carrosserie in kuilen is gelukkig verdwenen. Ik ben zeer tevreden over uw schokdempers en kan ze met een gerust geweten aanbevelen, een investering die zich heeft terugbetaald.”
Rudolf H. van Mayen

“Ik ben zeer tevreden over de schokdempers”.

“…Ik ben zeer tevreden over de nieuwe Marquart schokbrekers…”
René Schmid van Herisau

www.womo-adventure.com

Nu aanvragen!