“Bijna zoals een sportwagen :-)“

“Het rijgedrag is duidelijk verbeterd ten opzichte van het “schommelen”. Bijna zoals een sportwagen :-) Hartelijk dank voor de goede ondersteuning!”
Thomas V. uit Berlijn

“Duidelijk beter dan de originele onderdelen!“

“Ik ben zeer tevreden over de dempers – het rollen is aanzienlijk verminderd zonder oncomfortabel te worden! Duidelijk beter dan de originele onderdelen!”
Frank H. van Kroppach

“De auto is als een nieuwe“

“Ik heb gisteren de eerste rit gemaakt na het monteren van de schokdempers en ik moet je zeggen, de auto is als een andere auto. Het heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen en het was de juiste beslissing om de schokdempers te gebruiken zoals u had aanbevolen. Hartelijk dank voor het goede advies en uw bedrijf kan alleen maar worden aanbevolen.”
Albert S. uit Villach

“Nu rijdt onze Peugeot Boxer als een compleet andere auto“

“De schokdempers zijn nu geïnstalleerd. Wat kan ik zeggen? … Nu rijdt onze Peugeot Boxer 435 als een compleet andere auto. Vering en demping lijken nu harmonieus samen te werken. … Dankzij de compressiedemping van de schokdempers duikt de auto niet meer en de afstelling van de uitgaande demping voorkomt slingeren zonder dat het chassis hard overkomt. Samen met de originele luchtvering achter, hebben we nu een fantastische rijervaring – comfortabel, veilig en bijna sportief. Als ambitieuze mountainbikers stellen wij een geslaagde vering op prijs. … Hartelijk dank voor deze verbeteringen!”
Roland A. uit Weichering

“Ik ben onder de indruk van de wegligging”

“Ik ben onder de indruk van de wegligging, vooral op rotondes. Vóór de montage had ik het gevoel dat mijn voertuig (Peugeot J5) zou kantelen, nu rijdt het als een go-kart. Zeer goede wegligging, veel veiliger. Afgezien daarvan heb ik gemerkt dat mijn auto steviger geveerd is en het comfort is verbeterd. Ik zal uw producten aanbevelen in mijn kennissenkring.”
Richard R. uit Châlette-sur-Loing

Nu aanvragen!