Berichten

“Het is een enorm verschil”

“Hartelijk dank voor het op zo’n korte termijn mogelijk maken van de montage van de schokdempers. Ook een dikke pluim voor Autohaus Raters en de zeer bekwame en vriendelijke monteur!

We zijn erg blij met de schokdempers en het “nieuwe” rijgedrag van onze Carver. Het is een enorm verschil en geeft ook meer veiligheid aan de bestuurder en passagier. Dus al met al kan ik jullie en jullie schokdempers van harte aanbevelen. Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat voertuigen in deze prijsklasse niet standaard zijn uitgerust met hun schokdempers. De terugreis naar Estland zal ik nu veel relaxter ervaren dan de heenreis.”
Bernhard H. uit Euskirchen

Iveco Daily Schokdemper

“Het chassis is onherkenbaar”

“Ik heb donderdag deze week schokbrekers voor mijn Concorde XT 590 op Sprinter-basis bij u besteld. De schokbrekers zijn vrijdag aangekomen en ik heb ze vandaag geïnstalleerd. Gewoon de Megggggaaaaaa Hammer!!!!!!!!!!!!! De ophanging is onherkenbaar. Eindelijk ontspannen rijden en niet meer slingeren. Ik zal uw bedrijf aanbevelen aan iedereen die ik ontmoet. Ik heb de rekening vandaag met een glimlach overgemaakt. Heel, heel erg bedankt.”
Frank S. uit Oyten

“Top Top Top !!!“

“Laat de dempers erin. Top Top Top !!! Loopt perfect. Bedankt voor de snelle reactie, ondersteuning en levering.”
Achim K. uit Warmsen