Berichten

“Een compleet nieuwe rijervaring”

“Vandaag hebben we onze nieuwe ophanging op de camper laten monteren. Vier handgemaakte speciale schokdempers, met hardheidsklasse 2 aan de voorkant en hardheidsklasse 5 aan de achterkant, werden gemonteerd om de zijdelingse bewegingen van het hoge voertuig te verminderen. We hebben er vandaag ruim 150 kilometer mee gereden en ik moet eerlijk toegeven dat het een compleet nieuwe rijervaring is geworden. Het voertuig wiebelt niet meer, het spoort beter en is veiliger om mee te rijden.”
Uwe und Angelika K. uit Möhlenwarf 

“We zijn zeer tevreden”

“We zijn zeer tevreden, het rijgedrag is aanzienlijk verbeterd. De camper wiebelt niet meer door hobbels, de richtingsstabiliteit is enorm verbeterd, de gevoeligheid voor zijwind is sterk verminderd, het voertuig is veel stabieler, zelfs in rijsporen en het is veel gemakkelijker onder controle te houden tijdens een noodstop – een duidelijk pluspunt voor de veiligheid. We hadden al zeer goede ervaringen met de schokdempers in de Mercedes Vario. Nu in de Atego is het resultaat nog beter. Hartelijk dank en met vriendelijke groeten.”
Andreas H. uit Heidelberg 

“Uitstekende service”

“Gisteren had ik mijn werkplaatsafspraak bij Autohaus Raters. Alles is heel goed verlopen. De medewerker was erg aardig, bekwaam en zeer gemotiveerd. Jullie hebben een goede partner. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de uitstekende service.“
Thomas R. uit Gladbeck 

“Een compleet succes, ik ben helemaal tevreden”

“Ik heb de dempers de afgelopen vier dagen getest en ik moet zeggen dat ik echt een groot verschil voel, het rollen is bijna verdwenen, het rijden op rotondes, in bochten en bij opritten van snelwegen gaat veel beter. Toch heb ik geen merkbaar verlies van comfort gemerkt. Zelfs mijn vrouw (passagier) heeft gemerkt dat het beter rijdt. Samengevat: een compleet succes, ik ben door en door tevreden.”
Roger R. uit Stalden

 

Meer over dit voertuig

“Deze schokdempers zijn absoluut aanbevolen“

“De schokdempers hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Het is een compleet andere rijervaring, niet alleen op oneffen ondergrond maar ook bij hogere snelheden op de snelweg. De vrachtwagen is nu veel stabieler en stuitert niet meer. Deze schokdempers zijn een echte aanrader. Hartelijk dank!”
Kaspar G. uit Frankfurt