Berichten

“Ik ben super gelukkig”

„Ich kenne mein FZ (Mercedes Vario) nun seit 15 Jahren – ein Schüttelbecher vom ersten Tag an!! Nun, mit Ihren Stossdämpfern ausgestattet, ist dies erst ein richtiger Mercedes!! Kein Schütteln-Wanken-Wippen mehr!! S U P E R!! Auch der Geradeauslauf ist mustergültig, ich musste vorher immer Links-rechts korrigieren. Bin fast 5 000 km gefahren, inkl. üblen Pisten in Argentinien. Ich bin super happy.”
Markus R. aus Kirchdorf

“Het is een compleet andere rij-ervaring”

“Het is een totaal andere rij-ervaring” schrijft de eigenaar van deze Mercedes 814 na het ombouwen naar versterkte schokdempers van Marquart.

Iveco Daily Voor / Na

“Ik ben zeer tevreden. De testrit met de aanhanger moet nog komen, maar zonder aanhanger is er al een merkbaar verschil. Dank u zeer.”

VW LT 35

Versterkte schokdempers halen het slingeren uit deze VW LT35. Het is afgelopen met je te ergeren.

Mercedes Benz Vario 609

Versterkte schokdempers van Marquart voorkomen dat het voertuig gaat schommelen zonder te remmen na het rijden over hobbels

Voor / na Mercedes Vario

Met het standaard chassis kan de cabine bijna ongehinderd heen en weer bewegen. Hierdoor gaat het voertuig gevaarlijk slingeren.

De schokdempers van Marquart zorgen ervoor dat het voertuig zich aan de beweging aanpast, maar trekken de cabine vervolgens op een stabiliserende manier terug naar de 0-stand zonder dat de cabine gaat schommelen.

“Dank u voor uw geweldige schokdempers!“

“Heel erg bedankt voor jullie geweldige schokbrekers! Zoals u voorspelde, hebben ze de rijervaring volledig veranderd. Het is nu een waar genoegen om met de oude Mercedes bus te rijden.”
Peter B. uit Bristol

“Niet schommelen op golvend wegdek”.

“Na bijna 7.000 km (Lofoten, Noordkaap, Öland) wilde ik verslag uitbrengen van mijn ervaringen met de wiel-band-schokcombinatie: Korte versie: De combinatie is gewoon geweldig. Van het rijgevoel heb ik geen bestelwagen meer, maar eerder een grote personenwagen. … Er is helemaal geen slingeren op soms behoorlijk hobbelige wegen. Ik kon het verschil heel goed waarnemen met een Sprinter voor me. Die schommelde enorm en die van ons helemaal niet. De rechtuitstabiliteit is erg goed. Bij windkracht 8 van opzij, merk je natuurlijk het grote oppervlak van de auto. Maar de auto helt niet meer over in de wind, maar blijft netjes rechtop staan, zodat ik gemakkelijk met twee vingers stuurcorrecties kan maken. …”
Michael S. uit Hamburg

“De rijervaring is nu sensationeel“

“De rijervaring is nu sensationeel. Zowel het comfort als de stabiliteit van onze Mercedes Sprinter laten nu niets meer te wensen over… Zulke service en een open oor voor de klant is tegenwoordig heel, heel zeldzaam. Zelfs mijn vrouw, die vanaf het begin kritisch stond tegenover het hele “Sprinter-uitbreidingsproject”, heeft positief toegegeven dat we nu in alle comfort reizen. De Sprinter maakte op de snelweg met 110 km/u moeiteloos een uitwijkmanoeuvre, buiten mijn schuld om. Dank je wel.“
Denis S. uit Halle

“Ik ben zeer tevreden over de schokdempers”.

“…Ik ben zeer tevreden over de nieuwe Marquart schokbrekers…”
René Schmid van Herisau

www.womo-adventure.com