Berichten

“Ik ben super gelukkig”

„Ich kenne mein FZ (Mercedes Vario) nun seit 15 Jahren – ein Schüttelbecher vom ersten Tag an!! Nun, mit Ihren Stossdämpfern ausgestattet, ist dies erst ein richtiger Mercedes!! Kein Schütteln-Wanken-Wippen mehr!! S U P E R!! Auch der Geradeauslauf ist mustergültig, ich musste vorher immer Links-rechts korrigieren. Bin fast 5 000 km gefahren, inkl. üblen Pisten in Argentinien. Ich bin super happy.”
Markus R. aus Kirchdorf

“De rijervaring is nu sensationeel“

“De rijervaring is nu sensationeel. Zowel het comfort als de stabiliteit van onze Mercedes Sprinter laten nu niets meer te wensen over… Zulke service en een open oor voor de klant zijn tegenwoordig heel, heel zeldzaam. Zelfs mijn vrouw, die vanaf het begin kritisch stond tegenover het hele “Sprinter-ombouwproject”, heeft positief erkend dat we nu zeer comfortabel reizen. De Sprinter nam een uitwijkmanoeuvre op de snelweg bij 110 km/u, wat niet mijn schuld was, met glans aan. Bedankt!“
Denis S. uit Halle

“Ik ben zeer tevreden over de schokdempers”.

“…Ik ben zeer tevreden over de nieuwe Marquart schokbrekers…”
René Schmid van Herisau

www.womo-adventure.com

“Het chassis is onherkenbaar”

“Ik heb donderdag deze week schokbrekers voor mijn Concorde XT 590 op Sprinter-basis bij u besteld. De schokbrekers zijn vrijdag aangekomen en ik heb ze vandaag geïnstalleerd. Gewoon de Megggggaaaaaa Hammer!!!!!!!!!!!!! De ophanging is onherkenbaar. Eindelijk ontspannen rijden en niet meer slingeren. Ik zal uw bedrijf aanbevelen aan iedereen die ik ontmoet. Ik heb de rekening vandaag met een glimlach overgemaakt. Heel, heel erg bedankt.”
Frank S. uit Oyten

“We hebben nu een nieuwe auto“

“…De winst aan wegligging en dus veiligheid aan boord van onze Mercedes alkoofcamper 309D uit 1988 is elke euro waard. Wij maakten ons geen zorgen over het schommelen in kuilen, maar veel meer over de stabiliteit in bochten, bij zijwind en vele andere dagelijkse situaties in het verkeer. We rijden nu in een “nieuwe auto” en vooral mijn vrouw is opgetogen over de duidelijk merkbare toename van de veiligheid. Hartelijk dank aan Marquart voor hun hoge niveau van engineering!
Carsten S. uit Möhnsen

“Ik ben razend enthousiast!”

“Mijn ervaring met de nieuwe schokdempers is uiterst positief! U merkt dat u over hobbels rijdt, maar het voertuig zelf beweegt op geen enkele manier. Zelfs het inhalen van vrachtwagens veroorzaakt geen onrust in het voertuig! Ik ben razend enthousiast! Het enige puntje van kritiek voor mij: ik had de verbouwing veel eerder moeten uitvoeren!”
Klaus F. uit Wiesentheid

“Het is een compleet andere rij-ervaring”

“Het is een totaal andere rij-ervaring” schrijft de eigenaar van deze Mercedes 814 na het ombouwen naar versterkte schokdempers van Marquart.

Iveco Daily Voor / Na

“Ik ben zeer tevreden. De testrit met de aanhanger moet nog komen, maar zonder aanhanger is er al een merkbaar verschil. Dank u zeer.”

VW LT 35

Versterkte schokdempers halen het slingeren uit deze VW LT35. Het is afgelopen met je te ergeren.

Mercedes Benz Vario 609

Versterkte schokdempers van Marquart voorkomen dat het voertuig gaat schommelen zonder te remmen na het rijden over hobbels