“Aanzienlijk beter rijgedrag”

“Zelfs tijdens een korte rit naar het benzinestation kon ik het verschil duidelijk voelen en was ik erg verrast. Gisteren zijn we richting Opper-Beieren gereden en na bijna 250 kilometer waren we erg blij met de nieuwe dempers. Zelfs mijn wederhelft merkte een veel beter rijgedrag vanaf de passagiersstoel.

Het gerommel bij de vooras is niet meer aanwezig en ook het stuiteren in kuilen is verdwenen. Het overhellen in bochten is tot een minimum beperkt en een betere richtingsstabiliteit is gegarandeerd, zelfs in rijsporen. Hoewel de demping aanzienlijk steviger is geworden, heb je niet het gevoel dat je in een sportwagen zit en klappertandt. Mijn conclusie voor deze beslissing is een duidelijk JA, ik zou het zo weer doen en ik had het eerder moeten doen. Naar mijn mening is bijna €1.300 geen klein bedrag, maar het is waarschijnlijk een veel betere investering dan andere gimmicks en ik kan het echt aanraden.

Tot slot wil ik erop wijzen dat ik geen commissie ontvang voor reclame. Ik heb een paar aanbieders vergeleken en mijn keuze gemaakt en dat is/was een goede zaak.”
Jürgen W. uit Herxheim