Versterkte schokdempers voor brandweerwagens

Versterkte schokdempers voor reddingsvoertuigen

In het geval van brandweerwagens komen drie factoren samen die een negatieve invloed hebben op het rijgedrag:

  1. Brandweerwagens hebben een hoog zwaartepunt als gevolg van ladders en kranen.
  2. Bovendien hebben brandweerwagens grote hoeveelheden vloeistoffen bij zich, zoals water en blusmateriaal.
  3. En reizen gewoonlijk met hoge snelheid tijdens operaties

Vooral in het geval van brandweervoertuigen die tot taak hebben levens te redden of gevaren te elimineren, is een honderd procent betrouwbaarheid van de technologie van essentieel belang. In de meeste gevallen leidt de slingerende belasting (bewegende last) tot sterke rolbewegingen en “slingeren” met de oorspronkelijk geïnstalleerde dempers. Dit verslechtert niet alleen het weggedrag in bochten, maar ook de remprestaties en het stuurgedrag. Het voertuig wordt onbestuurbaar. Versterkte schokdempers voor brandweerkorpsen bieden hier uitkomst.

Versterkte schokdempers voor reddingsvoertuigen

Om dit te bereiken, hebben wij speciale kenmerken ontwikkeld voor onze versterkte schokdempers. Met dikkere zuigerstangen, een groter oliegehalte en progressieve karakteristieken reageren de versterkte schokdempers van Marquart sneller, voorkomen ze ongeremd stuiteren en houden ze het voertuig stevig op koers. Het resultaat: een aanzienlijk verbeterd weggedrag en maximale veiligheid in elke rijsituatie.

Gebarsten luchtbalgen wanneer de as in gebruik hangt behoren tot het verleden met Marquart dempers. Hoge snelheden, een hoog zwaartepunt en bewegende lasten: Als hier topprestaties worden gevraagd, kan de Marquart beer laten zien wat hij echt kan.

Bent u een carrosseriebouwer als leverancier van maatwerkoplossingen voor hulpverleningsvoertuigen van de brandweer, zoals brandweerwagens, reddingsvoertuigen, materieeltrucks, slangenwagens of multifunctionele voertuigen? Stuur ons een aanvraag.

Op onze Customer Testimonials pagina vertellen voertuigeigenaren over hun ervaringen na het overstappen op Marquart schokdempers.

Versterkte schokdempers voor brandweerwagens

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button