Versterkte schokdempers voor gemeentelijke nutsvoertuigen

Gemeentelijke bedrijfsvoertuigen zijn onderhevig aan permanente repetitieve belastingen

Voortdurend terugkerende eenzijdige bewegingen van de voertuigcarrosserie zijn de regel bij gemeentelijke bedrijfsvoertuigen. De belasting van de schokdempers is dienovereenkomstig hoog. Dit geldt bijvoorbeeld voor speciale voertuigen zoals die welke worden gebruikt voor het onderhoud van wegen in de winter, waarbij sneeuwploegen en sneeuwblazers de sneeuw altijd aan dezelfde kant ruimen. Of vrachtwagens met voorladers of zijladers. Hier bieden versterkte schokdempers voor bedrijfsvoertuigen een oplossing.

Gemeentelijke bedrijfsvoertuigen zijn gewoonlijk vele jaren in gebruik. Daarom is het des te belangrijker om te kiezen voor voertuigonderdelen van hoge kwaliteit, die niet alleen bestand zijn tegen de dagelijkse eisen, maar ook tegen de tand des tijds.

Wij bieden versterkte schokdempers voor gemeentelijke nutsvoertuigen voor:

  • Voertuigen voor vuilnisophaling, voertuigen voor grofvuil
  • Straatvegers
  • Sneeuwruimdiensten, winterdiensten
  • Straatbordreinigers met kranen
  • Voertuigen met kranen voor boomverzorging of bladverwijdering
  • Dienstvoertuigen voor personenvervoer
  • Voertuigen voor onderhoud van de groene ruimte
  • Stad bestelwagens
  • Andere voertuigen met voorlader, achterlader of zijlader en diverse verdichtingsmechanismen

Versterkte schokdempers voor gemeentelijke nutsvoertuigen: robuust en duurzaam

Marquart versterkte schokdempers zijn gemaakt voor al deze toepassingen. Dankzij een robuust binnenwerk met een dikkere zuigerstang, een zeer lange zuigerstanggeleiding en meer olie-inhoud, zijn Marquart schokdempers duurzamer en hebben ze grotere reserves. Ze reageren ook veel sneller om het rollen van het voertuig vanaf het begin tot een minimum te beperken. Of het nu gaat om de tot het uiterste gedreven Mercedes Actros, de vaak overbeladen Fuso Canter of de langbenige Unimog met ‘aangeboren’ carrosserierol, of hij nu oud of gloednieuw is, wij hebben voor elk probleem een oplossing.

Constante overbelasting leidt tot snelle vermoeidheid van standaard dempers. Dit maakt het rijgedrag nog gevaarlijker dan het al is. Bovendien hebben andere chassisonderdelen te lijden van te zwakke dempers. Met onze versterkte schokdempers voor gemeentelijke nutsvoertuigen hebt u dit probleem opgelost. Enerzijds veiliger rijgedrag en anderzijds een nuttig neveneffect: U vermindert de slijtage van andere chassisonderdelen. Want zowel de stuurinrichting als de veren en last but not least de banden vertonen aanzienlijk minder slijtage dankzij onze dempers.

Op onze pagina met testimonials van klanten melden voertuigeigenaren dat ze zijn overgestapt op Marquart. Daaronder bevinden zich een aantal gemeentelijke wagenparken en leveranciers van uitrusting. Stuur ons een aanvraag. We zullen u graag helpen.

Marquart schokdempers voor gemeentelijke nutsvoertuigen

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk! Zelfs voor exoten en oldtimers!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button