Versterkte schokdempers voor expeditievoertuigen

Into the Wild

De wereld verkennen, gaan waar je wilt, zelfs ver weg van de bewoonde wereld? En heb altijd je eigen flat bij je. Pure vrijheid! Met expeditievoertuigen kunt u zelfvoorzienend zijn en wekenlang rondtrekken, zelfs in afgelegen gebieden. Met versterkte schokdempers voor expeditievoertuigen bent u optimaal uitgerust voor extreme tochten en reizen in de wildernis.

Om ervoor te zorgen dat niets uw avontuur in de weg staat, is een grondige diagnose en onderhoud van uw expeditievoertuig van essentieel belang. Laat daarom uw schokdempers controleren voordat u aan uw reis begint. Denk ook aan wat u van het voertuig en de schokdempers verwacht. Is het geen tijd voor je om te upgraden naar de “berenklasse”? Kies voor versterkte schokdempers voor expeditievoertuigen.

Versterkte schokdempers voor expeditievoertuigen

Onze schokdempers zijn zo robuust dat ze zelfs na duizenden kilometers over onverharde wegen en grindpaden nog perfect hun werk doen. Met Marquart schokdempers is het rijden door diepe kuilen niet langer een probleem. Met versterkte schokdempers is uw expeditievoertuig klaar voor elke uitdaging. Gewoon instappen en wegwezen. De verhoging van het comfort en de veiligheid dankzij de versterkte schokdempers van Marquart zal u inspireren.

“Welke piste mijn MB Vario 816 all-wheel drive ook moet bedwingen, de winst aan veiligheid is enorm … Het voertuig graaft zich gewoon niet zo snel in. Nogmaals bedankt voor uw prima oplossing,” aldus een tevreden klant die zijn voertuig ombouwde naar versterkte schokdempers van Marquart. Lees meer op onze pagina met getuigenissen van klanten. Stuur ons een aanvraag.

Tevreden klanten melden…

“Dat is een ongelooflijk effect. Ik heb een nieuwe auto.”

De conclusie van tevreden klanten die versterkte schokdempers van Marquart hebben geïnstalleerd. “Het voertuig is onherkenbaar.”
Lees en zie meer hier.

Ook u kunt genieten van een ontspannen en zelfverzekerde rit voor uw camper, bestelwagen, pick-up of zware bedrijfsvoertuig.
Stuur ons een aanvraag!

Versterkte schokdempers voor IVECO expeditievoertuigen

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button