Versterkte schokdempers voor zware bedrijfsvoertuigen

Versterkte schokdempers voor vrachtwagens: veiligheid voor alles!

Zware vrachtwagens op beschadigde wegen, wie is niet vertrouwd met de slingerdans van de vrachtwagens, die vaak gevaarlijke proporties aanneemt bij het wisselen van rijstrook. Hier zijn snelwerkende, versterkte schokdempers nodig: versterkte schokdempers voor zware bedrijfsvoertuigen.

Marquart schokdempers bieden u de nodige ‘strakke’ eigenschappen om uw truck in elke situatie spoorstabiel te maken. Scherpe bochten, verandering van rijbaan of steile beklimmingen: laat u individueel adviseren door de schokdemperspecialist.

Een positief neveneffect is dat onze versterkte schokdempers voor zware bedrijfsvoertuigen ook de slijtage van andere chassiscomponenten verminderen. De besturing, de veren en last but not least de banden vertonen aanzienlijk minder slijtage dankzij onze schokdempers.

Schokdempers voor vrachtwagens en vrachtwagens van alle merken

Wij hebben geschikte schokdempers op voorraad voor alle gangbare vrachtwagens en trucks. Of voor

  • Mercedes Actros, Atego, Econic, Arox, Zetros
  • Iveco Stralis, Eurocargo
  • Scania L tot S serie
  • Volvo FH- en FM-serie
  • DAF XF, CF en LF
  • Renault T-serie

Versterkte schokdempers voor zware bedrijfsvoertuigen houden uw truck beter op de weg

Verhoogde rijveiligheid: Of het nu gaat om richtingsstabiliteit rechtuit of in bochten, bij zijwind of bij het remmen. Onze schokdempers hebben dikkere zuigerstangen, een groter olievolume en progressieve kenmerken. Versterkte schokdempers van Marquart Germany grijpen sneller in en houden zo uw voertuig stevig op koers. Het resultaat: een aanzienlijk verbeterd weggedrag en de grootst mogelijke veiligheid in elke rijsituatie.     

Aangepaste schokdempers voor vrachtwagens

Maar we kunnen ook de juiste schokdemper vinden voor reeds lang uit productie genomen modelseries en zeldzame merken (b.v. Steyr, Saurer, Leyland) indien het originele reserveonderdeelnummer (OE nummer) of de afmetingen beschikbaar zijn. Dit is hoe we je oudje weer op de weg krijgen.

Lees over de ervaringen van onze klanten na het overstappen op versterkte schokdempers van Marquart. Stuur ons een aanvraag. Stap over op versterkte schokdempers van Marquart!

Tevreden klanten melden…

“Dat is een ongelooflijk effect. Ik heb een nieuwe auto.”

De conclusie van tevreden klanten die versterkte schokdempers van Marquart hebben geïnstalleerd. “Het voertuig is onherkenbaar.”
Lees en zie meer hier.

Ook u kunt genieten van een ontspannen en zelfverzekerde rit voor uw camper, bestelwagen, pick-up of zware bedrijfsvoertuig.
Stuur ons een aanvraag!


Marquart schokdemper voor vrachtwagens


Ontspannen rijden, zelfs bij slechte wegomstandigheden
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button