Versterkte schokdempers voor bussen

Versterkte schokdempers van Marquart: meer veiligheid en comfort

Schokdempers zijn in hoofdzaak verantwoordelijk voor de veiligheid en het comfort van de inzittenden van voertuigen. Bussen staan voor een groot aantal uitdagingen: Of het nu gaat om wisselende belading, slecht asfalt op landwegen, bochtige en steile bergwegen of sterke zijwind op kustwegen – met versterkte schokdempers voor bussen hebt u altijd een optimaal wegcontact en een stabiel bochtengedrag.

Als klassieke bedrijfs- en transportvoertuigen moeten bussen niet alleen betrouwbaar presteren, maar ook zuinig zijn. Met versterkte schokdempers van Marquart krijgt u dus bijzonder duurzame dempers.

De juiste schokdemper voor elke bus

Of het nu gaat om bussen of touringcars, eenvoudige bussen of gelede bussen, dubbeldekkers of gewone servicebussen – versterkte schokdempers bieden voor elke bus de juiste opstelling, zodat u uw inzittenden op een betrouwbare en veilige manier kunt vervoeren. Voor wagenparken van het openbaar vervoer voldoen wij graag aan uw speciale behoeften en produceren wij ook nieuwe series voor dit doel.

Hier kunt u de ervaringen lezen van onze klanten die op Marquart schokdempers zijn overgestapt. Veel mensen hebben het gevoel dat ze in een nieuwe auto rijden. Schakel over op versterkte schokdempers van Marquart. Stuur ons een aanvraag.

Marquart schokdempers voor bussen

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button