Versterkte schokdempers voor pick-ups

Marquart schokdempers – ook zeer sterk voor pick-ups

Pick-up voertuigen krijgen elke dag veel te verduren. Bijna geen enkel ander voertuigtype is zo vaak op de weg op onverharde wegen, bouwterreinen en off-road. Daarom slijten schokdempers van pick-ups veel sneller dan schokdempers van andere bedrijfsvoertuigen. Versterkte schokdempers voor pick-ups zijn de oplossing.

Marquart biedt een breed scala aan off-road schokdempers voor alle populaire merken, bijv:

  • Ford Ranger
  • Nissan Navara en NP300
  • Nissan D21 en D22
  • Mitsubishi D40
  • Mitsubishi L20
  • Toyota Hillux
  • Mercedes X
  • VW Amarok

Kuilen en modderige wegen? Geen probleem!

Marquart versterkte schokdempers voor pick-ups hebben de nodige ‘strakke’ karakteristieken om uw pick-up stabiel off-road te maken. Onze schokdempers hebben dikkere zuigerstangen, een groter olievolume en progressieve eigenschappen. De versterkte schokdempers van Marquart grijpen sneller in, voorkomen ongecontroleerd stuiteren en houden uw voertuig stevig op koers. Of het nu gaat om kuilen, modderige wegen of steile, ongelijke beklimmingen: Laat u individueel adviseren door de schokdemper specialist Marquart. En natuurlijk heeft uw pick-up met Marquart schokdempers ook een duidelijk voordeel op geasfalteerde wegen. Wij vinden de juiste oplossing voor elk probleem, zelfs als u uw voertuig moet verhogen of verlagen.

Hier kunt u de ervaringen lezen van onze klanten die op Marquart schokdempers zijn overgestapt. Velen hebben het gevoel in een nieuwe auto te rijden. “Het voertuig klautert veel soepeler door het terrein. Het resultaat is dat er veel minder “harde” botsingen zijn door de verminderde neiging tot dips, en dus abrupte drukpieken op het contactvlak van de band. Het voertuig graaft zich gewoon niet zo snel in.” Vertrouw op versterkte schokdempers voor pick-ups van Marquart. Stuur ons een aanvraag.

Tevreden klanten melden…

“Dat is een ongelooflijk effect. Ik heb een nieuwe auto.”

De conclusie van tevreden klanten die versterkte schokdempers van Marquart hebben geïnstalleerd. “Het voertuig is onherkenbaar.”
Lees en zie meer hier.

Ook u kunt genieten van een ontspannen en zelfverzekerde rit voor uw camper, bestelwagen, pick-up of zware bedrijfsvoertuig.
Stuur ons een aanvraag!

Marquart Schokdempers voor Pick Ups

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button