Stoßdämpfer für Tankfahrzeuge

Versterkte schokdempers voor tankwagens

Veiligheid eerst!

Verplaatsende ladingen (vloeistoffen) vormen een bijzondere uitdaging voor chauffeurs en chassis, vooral in het geval van vervoerders van gevaarlijke goederen zoals tankwagens. Hier is het belangrijk om snel te reageren op de natuurkundige wetten van bewegende massa. Versterkte schokdempers voor tankwagens ondersteunen u bij de besturing van uw voertuig.

De primaire doelen van alle betrokkenen zijn altijd:

  • Geen ongelukken en materiële schade
  • Geen milieurisico’s
  • Geen gezondheidsrisico’s
  • Geen aantasting van de gevaarlijke goederen

Defecte of te zwakke schokdempers vormen een aanzienlijk veiligheidsrisico bij tankwagens. Een regelmatig en perfect onderhouden tankwagen is de basis van de veiligheid van gevaarlijke goederen, samen met het naleven van de rij- en rusttijden.

U bent verantwoordelijk voor een veilig transport. Noteer zorgvuldig alle defecten, klachten en indicaties van op handen zijnde onderhoudsbehoeften en breng uw werkplaats hiervan op de hoogte vóór het onderhoud.

Versterkte schokdempers van Marquart: De beer onder de schokdempers

Als de schokdempers moeten worden vervangen, kunnen wij u helpen de ideale versterkte schokdempers voor uw tankwagens te kiezen. Met Marquart schokdempers zijn zelfs voertuigen met bewegende lading stabieler en veiliger om te rijden. Onze schokdempers hebben dikkere zuigerstangen, een groter olievolume en progressieve eigenschappen. Versterkte schokdempers van Marquart grijpen sneller in, voorkomen ongeremd stuiteren en houden uw voertuig dus stevig op koers. Het resultaat: een aanzienlijk verbeterd weggedrag en maximale veiligheid in elke rijsituatie.  Een speciaal door ons ontwikkelde eigenschap zorgt voor een veilige hantering, vooral bij een vloeibare lading.

Op onze klanten testimonials pagina kunt u de ervaringen lezen van onze klanten die hebben geupgrade naar Marquart schokdempers. Velen hebben het gevoel in een nieuwe auto te rijden. “Ik voel me alsof ik in een nieuwe auto rijd.” Vertrouw op versterkte schokdempers voor tankwagens van Marquart, de schokdemperspecialist. Stuur ons een aanvraag.

Marquart schokdempers voor tankwagens

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button