Marquart schokdempers voor historische bedrijfsvoertuigen

Oldies but Goldies

Klassieke auto’s en historische bedrijfsvoertuigen zijn ons cultuurgoed. Niet alleen voor musea en oldtimerclubs, maar ook voor reclame, als financiële investering of, last but not least, om plezier mee te maken. Dit segment geniet een toenemende populariteit. Wie lacht er niet als hij een van deze zeldzame reuzen ontmoet?

Voor youngtimers geldt hetzelfde als voor oldtimers: de restauratie en het behoud van historische bedrijfsvoertuigen is meestal een grote uitdaging. Vrachtwagenonderdelen voor oude tweedehands bedrijfsvoertuigen zijn moeilijk te vinden en de technische informatie over de chassisonderdelen is vaak niet meer beschikbaar.

Versterkte schokdempers ook voor oldtimers

Voor u als klant is dit geen probleem meer. Het enige wat wij van u nodig hebben zijn de afmetingen van de geïnstalleerde schokdempers, de afmetingen van de bevestiging en de eisen.

Dan zoeken wij de juiste demper voor u uit onze uitgebreide voorraad. Het is mogelijk dat wij de bevestiging van de schokdemper wijzigen voor zeer “exotische” schokdempers, of deze aanpassen met op maat gemaakte CNC-bussen, bussen of ringen. In de regel zijn op maat gemaakte schokdempers ook binnen 24 uur naar u onderweg.

Onze versterkte schokdempers: Positief voor andere chassisonderdelen

Dit resulteert onder meer in een beter stuurgedrag. En ten slotte kunnen een of twee centimeters die in de loop der jaren gekrompen zijn, weer worden toegevoegd. Dure op maat gemaakte onderdelen zijn dus overbodig. De prestaties van onze dempers zijn net zo overtuigend als onze prijzen. U zult blij zijn met de nieuwe behandeling van uw oudje.

Wij zijn ook graag uw partner voor het ombouwen van voertuigen

Of het nu gaat om foodtrucks, omgebouwde koelwagens of expeditievoertuigprojecten op basis van historische voertuigen. Verhoogd of verlaagd, comfortabel of progressief: wij kunnen u alle opties aanbieden.

Versterkte schokdempers voor historische bedrijfsvoertuigen van alle merken

Bij ons vindt u schokdempers voor het hele gamma merken van historische bedrijfsvoertuigen. Van de Borgward Transporter tot de MAN G90 als platformtruck tot de MAN Transporter 12.170 tot de MAN KAT, wij hebben schokdempers op voorraad voor alle modellen. Net zoals voor Mercedes Benz vrachtwagens van de T1 “Bremer” paneel bestelwagen tot Vario en “Düsseldorfer” tot Mercedes Trucks LK tot SK.

Wij zetten oude Iveco trucks zoals de 90-16 AW weer op de weg, net zoals wij oude Buessing bussen, Setra-Kässbohrer, zelfs dubbeldekkers uit Berlijn of Londen weer op de weg zetten. Ook Magirus Deutz bedrijfsvoertuigen… van kippers tot off-road voertuigen… Krupp trucks, Faun trucks of zelfs exoten als Mack trucks en Tatra trucks.

Hier kunt u de ervaringen lezen van onze klanten die op Marquart schokdempers zijn overgestapt. Velen hebben het gevoel in een nieuwe auto te rijden. Schakel over op versterkte schokdempers van Marquart. Stuur ons een verzoek.

Marquart schokdempers voor historische bedrijfsvoertuigen

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button