Tevreden klanten melden…

“Een compleet succes, ik ben helemaal tevreden”

“Ik heb de dempers de afgelopen vier dagen getest en ik moet zeggen dat ik echt een groot verschil voel, het rollen is bijna verdwenen, het rijden op rotondes, in bochten en bij opritten van snelwegen gaat veel beter. Toch heb ik geen merkbaar verlies van comfort gemerkt. Zelfs mijn vrouw (passagier) heeft gemerkt dat het beter rijdt. Samengevat: een compleet succes, ik ben door en door tevreden.”
Roger R. uit Stalden

(meer…)

“Absoluut top!

“We hebben gisteren onze dikke auto opgehaald en zijn meteen een stukje gaan rijden. HELEMAAL SUPER! … De respons is uitstekend, de stuurprecisie merkbaar verbeterd. Je kunt zelfs uit een rotonde accelereren. De voorste carrosserie rol is eindelijk op een goed niveau, voorheen was het een ramp! Je kunt jezelf zelfs opvangen in scherpe bochten, wat je doet grijnzen met een vrachtwagen van 4 ton! Al met al: helemaal top! Ik zal jullie bij elke mogelijke gelegenheid aanbevelen!”
Bernd L. uit Weilheim

“Het is een compleet andere rij-ervaring”

“Het is een totaal andere rij-ervaring” schrijft de eigenaar van deze Mercedes 814 na het ombouwen naar versterkte schokdempers van Marquart.

“Ik ben super gelukkig”

„Ich kenne mein FZ (Mercedes Vario) nun seit 15 Jahren – ein Schüttelbecher vom ersten Tag an!! Nun, mit Ihren Stossdämpfern ausgestattet, ist dies erst ein richtiger Mercedes!! Kein Schütteln-Wanken-Wippen mehr!! S U P E R!! Auch der Geradeauslauf ist mustergültig, ich musste vorher immer Links-rechts korrigieren. Bin fast 5 000 km gefahren, inkl. üblen Pisten in Argentinien. Ich bin super happy.”
Markus R. aus Kirchdorf

“Ik ben onder de indruk van de wegligging”

“Ik ben onder de indruk van de wegligging, vooral op rotondes. Vóór de montage had ik het gevoel dat mijn voertuig (Peugeot J5) zou kantelen, nu rijdt het als een go-kart. Zeer goede wegligging, veel veiliger. Afgezien daarvan heb ik gemerkt dat mijn auto steviger geveerd is en het comfort is verbeterd. Ik zal uw producten aanbevelen in mijn kennissenkring.”
Richard R. uit Châlette-sur-Loing

Getuigenissen van klanten over uw automerk

“Het chassis is onherkenbaar”

“Ik heb donderdag deze week schokbrekers voor mijn Concorde XT 590 op Sprinter-basis bij u besteld. De schokbrekers zijn vrijdag aangekomen en ik heb ze vandaag geïnstalleerd. Gewoon de Megggggaaaaaa Hammer!!!!!!!!!!!!! De ophanging is onherkenbaar. Eindelijk ontspannen rijden en niet meer slingeren. Ik zal uw bedrijf aanbevelen aan iedereen die ik ontmoet. Ik heb de rekening vandaag met een glimlach overgemaakt. Heel, heel erg bedankt.”
Frank S. uit Oyten

“Dank u voor uw geweldige schokdempers!“

“Heel erg bedankt voor jullie geweldige schokbrekers! Zoals u voorspelde, hebben ze de rijervaring volledig veranderd. Het is nu een waar genoegen om met de oude Mercedes bus te rijden.”
Peter B. uit Bristol

Niet meer wankelen

De camper als springkussen! Versterkte schokdempers voorkomen dat deze op Fiat Ducato gebaseerde camper gaat stuiteren.

“Ik kan deze schokdempers alleen maar aanbevelen.“

“Onze Hymer S740 op Sprinter W905 chassis slingerde enorm bij sterke zijwind. Zelfs wanneer de camper door een vrachtwagen werd ingehaald of over bruggen reed, was hij moeilijk onder controle te houden en in bochten helde het voertuig extreem ver over naar de zijkant. In veel forums werd een luchtvering aanbevolen, maar deze retrofit bracht niet het gewenste succes…
Na onderzoek op het net, kwam ik bij de firma Marquart. Zij hadden ook de overeenkomstige artikelen in voorraad. De prijs van 1200,00 € voor vier schokdempers klinkt veel, maar ik kan u vertellen dat er een wereld van verschil is tussen de conventionele originele schokdempers en de Marquart schokdempers. Je zit niet meer als op een hobbelpaard. Als je wordt ingehaald door een vrachtwagen, merk je alleen een lichte druk en dat is het. Zelfs bij sterke zijwind heb je volledige controle over de camper. …Voordat je veel geld uitgeeft aan luchtvering, kan ik deze schokdempers alleen maar aanraden aan iedere campervriend.”
Peter E. uit Potsdam

“Ik ben enthousiast en zeer tevreden”

“Ik heb de schokdempers in het oude jaar geïnstalleerd en de eerste indruk was zeer goed, zoals verwacht. Intussen had ik de gelegenheid om het rijgedrag op de snelweg en in de bergpassen uitgebreid te testen door over de Julier-pas het Engadin in te rijden. Ik ben dolblij en zeer tevreden, het zijdelings slingeren, het stuiteren, het slingeren bij het remmen enz. is vele malen minder geworden en de baanvastheid is ook nauwkeuriger.”
Fredy M. uit Würenlos

“Onze Iveco is een absoluut nieuw voertuig“

“Wat een verschil met de originele IVECO schokdempers. Met de Marquart schokdempers is onze IVECO een absoluut nieuw voertuig. Geen rollen en stuiteren meer, geen lichte hobbels. Onze camper rijdt bijna als op rails. Bochten worden netjes genomen en er is geen stuurcorrectie meer nodig. Voorheen, afhankelijk van de radius van de bocht en de wind, slingerde de carrosserie en veroorzaakte altijd een misselijk gevoel, althans bij mij. Nu moet ik oppassen dat ik niet te snel ga. Met de nieuwe schokdempers is rijden en reizen eindelijk leuk volgens het motto: bereik je bestemming veilig en rustig.
Evaristo P. uit Paraguay

Lees meer: “Onze Iveco is een absoluut nieuw voertuig“
Iveco Daily Schokdemper

“Een bijna ongelooflijke nieuwe rij-ervaring“

“Nu de voorste veerpoten en de achterschokdempers zijn vervangen, hebben we een bijna ongelooflijke nieuwe rijervaring. Onze Challenger Ford Transit 2019 heeft nu een top chassis. U kunt nu op een ontspannen manier vrachtwagens inhalen zonder dat het voertuig begint te slingeren. Dat was vroeger niet mogelijk. Nu is onze camper echt leuk. Hartelijk dank.“
Hans-Peter A. van Lautenbach

VW LT 35

Versterkte schokdempers halen het slingeren uit deze VW LT35. Het is afgelopen met je te ergeren.

“De rit is zo veel aangenamer“

“We zijn terug van onze eerste testrit van de truck met de nieuwe schokdempers en het verschil is gewoon verbluffend! Vroeger schommelde en slingerde hij bij het verlaten van de tuin, nu voelt hij gewoon stabiel. Ik kan er zelfs mee door rotondes rijden in de 3e versnelling! Ik heb ook het gevoel dat het een betere acceleratie heeft. Ik denk omdat we niet zoveel energie verliezen aan schommelen, er meer energie naar voren gaat, ook al reden we in de sneeuw met tegenwind. De hele rit is zo veel comfortabeler en geruststellender. Het is nog steeds herkenbaar mijn geliefde oude truck, maar gewoon veel, veel beter. Ik kan jullie niet genoeg bedanken!”
Zoe G. uit Witney

“De rijervaring is nu sensationeel“

“De rijervaring is nu sensationeel. Zowel het comfort als de stabiliteit van onze Mercedes Sprinter laten nu niets meer te wensen over… Zulke service en een open oor voor de klant zijn tegenwoordig heel, heel zeldzaam. Zelfs mijn vrouw, die vanaf het begin kritisch stond tegenover het hele “Sprinter-ombouwproject”, heeft positief erkend dat we nu zeer comfortabel reizen. De Sprinter nam een uitwijkmanoeuvre op de snelweg bij 110 km/u, wat niet mijn schuld was, met glans aan. Bedankt!“
Denis S. uit Halle

“Deze schokdempers zijn absoluut aanbevolen“

“De schokdempers hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Het is een compleet andere rijervaring, niet alleen op oneffen ondergrond maar ook bij hogere snelheden op de snelweg. De vrachtwagen is nu veel stabieler en stuitert niet meer. Deze schokdempers zijn een echte aanrader. Hartelijk dank!”
Kaspar G. uit Frankfurt

“Voor meer stressvrij en ontspannen rijden“

“…Het zwemmen, vooral op slechte naar buiten aflopende wegen, is helemaal weg, wegen, is volledig verdwenen, net als blijkbaar alle snelweg bouwplaatsen, bermen, bochten, kruisingen en overgangen zijn vers gestreken. Bochten kunnen spoorvast worden gereden, zijwind is minder merkbaar; Veel meer stressvrij en ontspannen rijden! Je denkt ook niet meer dat je in een schuilkelder op een schip bent. En ook heel speciaal speciale dank voor uw persoonlijke advies en inzet. We voelden ons erg goed verzorgd!…”
Pitta en Christof S. uit Heerbrugg

Versterkte schokdempers van Marquart leren de chassismanieren. Wij willen al onze klanten bedanken voor het leveren van de foto’s en voor hun inzet bij de videoproductie.

Hier kunt u een selectie zien van campers en voertuigen van klanten die zijn overgestapt op versterkte schokdempers van Marquart.

“Het is een compleet andere rij-ervaring”

“Het is een totaal andere rij-ervaring” schrijft de eigenaar van deze Mercedes 814 na het ombouwen naar versterkte schokdempers van Marquart.

Mercedes Vario politieauto

Versterkte schokdempers van Marquart verminderen het schommelen van deze voormalige Mercedes Vario politiewagen aanzienlijk.

Niet meer wankelen

De camper als springkussen! Versterkte schokdempers voorkomen dat deze op Fiat Ducato gebaseerde camper gaat stuiteren.

Iveco Daily Voor / Na

“Ik ben zeer tevreden. De testrit met de aanhanger moet nog komen, maar zonder aanhanger is er al een merkbaar verschil. Dank u zeer.”

VW LT 35

Versterkte schokdempers halen het slingeren uit deze VW LT35. Het is afgelopen met je te ergeren.

Mercedes Benz Vario 609

Versterkte schokdempers van Marquart voorkomen dat het voertuig gaat schommelen zonder te remmen na het rijden over hobbels

Geen gevaarlijk slingeren meer

Versterkte schokdempers van Marquart voorkomen aanzienlijk gevaarlijk slingeren.

Iveco 75-14AW

Versterkte schokdempers van Marquart brengen stabiliteit en rust aan het chassis van deze voormalige brandweer.

Voor / na Mercedes 709D

Van hobbelpaard tot draagstoel: In stilstand verminderen de versterkte schokdempers van Marquart de schommelbewegingen aanzienlijk.

Als uw voertuig ook problemen veroorzaakt, kunt u ons schrijven.
Beschrijf het probleem, vermeld het nummer van het originele reserveonderdeel (OE) en/of het chassisnummer (VIN), het bouwjaar en het toelaatbare totaalgewicht.
U vindt het OE-nummer gestempeld op de behuizing of de beschermende buis van de schokdemper die momenteel in het voertuig is geïnstalleerd. Voor het VIN (voertuigidentificatienummer), zie kentekenbewijs regel E.
U vindt ook informatie over het bepalen van de juiste versterkte schokdemper voor uw voertuig op de pagina Hulp bij bestellen. U kunt uw aanvraag hier indienen.

Wij zullen u graag helpen!

Call Now Button