Versterkte schokdempers voor melktransportwagens

100% betrouwbare levering!

Vooral in het geval van transportvoertuigen voor vloeibare levensmiddelen, zoals melktransportwagens, is een honderd procent betrouwbaarheid van de technologie van cruciaal belang. Dan kan de melk bij de boerderijen worden opgehaald en snel en zonder onderbrekingen naar de verwerkingsbedrijven worden vervoerd. Versterkte schokdempers voor melktransporters ondersteunen u daarbij.

Met standaard schokdempers gaan de melktransporters onvermijdelijk “schommelen”. Zodra de massa in beweging komt, duurt het veel te lang om weer tot rust te komen. Veel chauffeurs moeten daadwerkelijk stoppen en wachten tot het schommelen van hun voertuig tot bedaren is gekomen.

Door bijzonder progressieve rebound- en compressiefasen toe te passen, zorgen onze versterkte schokdempers voor melkwagens voor kalmte in elke situatie. Zelfs wanneer u met uw melkophaalvoertuig de weg verlaat om naar een afgelegen boerderij te rijden, hebt u uw voertuig altijd perfect onder controle.

Versterkte schokdempers van Marquart bieden meer rijveiligheid

Als de schokdempers van uw melkophaalwagen aan vervanging toe zijn, kunnen wij u helpen de ideale versterkte schokdempers te kiezen. Onze schokdempers hebben dikkere zuigerstangen, een groter olievolume en progressieve eigenschappen. De versterkte schokdempers van Marquart grijpen dus sneller in, voorkomen ongeremd stuiteren en houden uw voertuig dus stevig op koers. Het resultaat: versterkte schokdempers voor melktransporters maken een aanzienlijk verbeterd rijgedrag en de grootst mogelijke veiligheid in elke rijsituatie mogelijk – vooral met bewegende ladingen.

Hier kunt u de ervaringen lezen van onze klanten die hebben geupgrade naar Marquart schokdempers. Velen hebben het gevoel dat ze in een nieuwe auto rijden. Schakel over op versterkte schokdempers van Marquart. Stuur ons een aanvraag.

Marquart schokdempers voor melktransporters

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button