Versterkte schokdempers voor Transporter

Het leveringsverkeer blijft toenemen!

Of het nu gaat om Mercedes Sprinter, Iveco Daily, Fiat Ducato of VW Crafter, Citroen Jumper, Peugeot Boxer of Renault Master. Ze zijn hier allemaal vertegenwoordigd. De ‘racekasten’ zijn niet meer weg te denken uit onze straten. De eisen die aan deze voertuigen worden gesteld, worden met de dag hoger. Steeds meer vracht moet van A naar B worden vervoerd met steeds kortere levertijden. U kunt vertrouwen op versterkte schokdempers voor bestelwagens.

Hoge snelheid, volledige benutting van de laadruimte, rijstrookwisselingen op steeds meer bouwterreinen: het Sprinter-chassis of het Fiat Ducato-chassis in de standaarduitvoering wordt in 70% van de gevallen volledig overbelast. Als het voertuig nog veel kilometers op de klok heeft staan en de toch al zwaar belaste dempers extra vermogen verliezen, wordt het gevaarlijk. Laat het niet zo ver komen. Stap over op versterkte schokdempers van Marquart!

Het herkennen van een defecte schokdemper is niet altijd gemakkelijk

Kapotte schokdempers kunnen zeer gevaarlijk zijn. Handel op tijd zodra de eerste tekenen van slijtage merkbaar worden. De meest voorkomende oorzaak van een defect: De voor demping gebruikte olie verdwijnt langzaam langs de zuigerstang en laat een vettige film achter op de behuizing.

Zo kunt u defecte schokdempers nog herkennen:

  • Onregelmatige bandenslijtage
  • Het voertuig reageert gevoelig op zijwind
  • Stuur flutter
  • Schommelend
  • Het voertuig schommelt bij het remmen
  • De vooras van het voertuig helt sterk over in scherpe bochten
  • Het voertuig is onstabiel na het rijden over wegkruinen, spoorvorming, kuilen, putdeksels en hobbels
  • Onveilig gevoel bij het rijden op rotondes

Laat schokdempers voor bestelwagens regelmatig controleren

Wij raden u aan de schokdempers van uw bestelwagen regelmatig te laten controleren. Defecte schokdempers kunnen namelijk ernstige gevolgen hebben voor de rijveiligheid – zoals een aanzienlijk langere remweg. Tijdens deze controle moeten de omringende onderdelen ook altijd worden gecontroleerd. Als de schokdempers van een bestelwagen defect zijn, zullen ook andere chassisonderdelen sneller slijten. Dus voorkom onnodige downtime en kosten.

Versterkte schokdempers van Marquart: de beer onder de schokdempers

Marquart biedt een breed scala van versterkte schokdempers voor bestelwagens van verschillende modellen, zoals Mercedes Sprinter, VW Transporter en Crafter of Iveco Daily. Dit betekent dat wij voor hetzelfde voertuig verschillende “tuningniveaus” op voorraad hebben. Bij ons beslist u hoe uw voertuig zich in de toekomst op de weg zal gedragen. Wij bieden ook veerpoten aan voor, bijvoorbeeld, de Ducato, de Mercedes Sprinter, de Peugeot Boxer en andere basisvoertuigen. Versterkte Marquart-veerpoten voorkomen dat de auto op een rotonde of bij het remmen een noodgang maakt.

Ervaar een verbeterd weggedrag en de grootst mogelijke veiligheid in elke rijsituatie. Met dikkere zuigerstangen en een groter oliegehalte reageren de versterkte Marquart schokdempers sneller en houden ze het voertuig beter op koers. Ook voor bestelwagens met eenzijdige of speciale ladingen, zoals gevulde werkbanken of in het voertuig geïnstalleerde rekken, vinden wij een oplossing op maat.

Hier kunt u de ervaringen lezen van onze klanten die op Marquart schokdempers zijn overgestapt. Velen hebben het gevoel dat ze in een nieuwe auto rijden. Schakel over op versterkte schokdempers van Marquart. Stuur ons een aanvraag.

Tevreden klanten melden…

“Dat is een ongelooflijk effect. Ik heb een nieuwe auto.”

De conclusie van tevreden klanten die versterkte schokdempers van Marquart hebben geïnstalleerd. “Het voertuig is onherkenbaar.”
Lees en zie meer hier.

Ook u kunt genieten van een ontspannen en zelfverzekerde rit voor uw camper, bestelwagen, pick-up of zware bedrijfsvoertuig.
Stuur ons een aanvraag!

Marquart schokdempers voor bestelwagens

Ontspannen rijden, zelfs op slecht wegdek
Niet tevreden? 3 weken retourgarantie!
Onmiddellijke levering mogelijk!

In het volgende zoekveld kunt u de originele onderdeelnummers (OE) van diverse merken uit de bedrijfswagensector invoeren. Voer ALLEEN het nummer in zonder speciale tekens en spaties.

Contact gegevens

Adresse
Marquart GmbH
Auf der Lage 19
49624 Löningen
Deutschland
Openingstijden
U kunt ons bereiken:
Van maandag tot vrijdag
van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoon
Tel. +49 5432 30606
Fax +49 5432 30607
Email adres
Call Now Button