Berichten

“Het resultaat is gewoonweg briljant.”

“De schokdempers zijn door mij gemonteerd. De montage verliep zonder problemen. De meegeleverde afstandsschijven voor de achterschokdempers waren te klein in de boring. Maar ze waren ook niet nodig. Na de montage heb ik een proefrit gemaakt. Het resultaat is gewoonweg briljant. De oude, zware camper ligt bijna als een “plank” op de weg. Rijden op een rotonde is stabiel. Al met al een zeer goede investering.“
Stefan H. uit Bexbach-H.

“Aanzienlijk verbeterd”

“De rijeigenschappen van de vrachtwagen zijn aanzienlijk verbeterd. Niet meer stuiteren op hobbels en in bochten. Echt leuk om de wereld te verkennen. Ik kan het alleen maar aanraden.“
Rolf S. uit Backnang 

“Het resultaat is gewoon super!“

“Nogmaals bedankt voor de vlotte installatie van de schokbrekers, zelfs op een zaterdag! Echt geweldig – en het resultaat is gewoon super!!! Het is jammer dat ik de naam MARQUART pas zo laat tegenkwam. Veel groeten uit het noorden.”
Edgar W. uit Wilhelmshaven

“Het schommelen is weg“

“Ik ben zeer tevreden. Het schommelen is weg, het hele rijgedrag is veel beter…een goede investering dus. … Ik kan je alleen maar aanraden.”
Rudolf L. uit Haslach an der Mühl

“Voor meer stressvrij en ontspannen rijden“

“…Het zwemmen, vooral op slechte naar buiten aflopende wegen, is helemaal weg, wegen, is volledig verdwenen, net als blijkbaar alle snelweg bouwplaatsen, bermen, bochten, kruisingen en overgangen zijn vers gestreken. Bochten kunnen spoorvast worden gereden, zijwind is minder merkbaar; Veel meer stressvrij en ontspannen rijden! Je denkt ook niet meer dat je in een schuilkelder op een schip bent. En ook heel speciaal speciale dank voor uw persoonlijke advies en inzet. We voelden ons erg goed verzorgd!…”
Pitta en Christof S. uit Heerbrugg