“Beduidend beter rijgedrag”

“Al met al is het rijgedrag aanzienlijk beter en stabiliseert de auto sneller bij het rijden over obstakels. En een geweldig neveneffect ’s nachts… als je je omdraait in je slaap, wiebelt de hele auto niet meer!!!“
Thomas S. aus Dortmund

“Aanzienlijk verbeterd”

“De rijeigenschappen van de vrachtwagen zijn aanzienlijk verbeterd. Niet meer stuiteren op hobbels en in bochten. Echt leuk om de wereld te verkennen. Ik kan het alleen maar aanraden.“
Rolf S. uit Backnang 

“Mega Top. Geniaal. 100% tevreden.”

“Kort verslag van mijn 3500 km lange tocht door de Alpen. 2000km snelweg/landweg, 1500km bergpassen, grindwegen en kuilen. Super weggedrag, geen geluiden. Mega Top. Geniaal. 100% tevreden.”
Oliver K. uit Bochum

VW Crafter schokdemper

“Het ligt heerlijk op de weg”

“Het rijgedrag van de Sprinter is nu aanzienlijk verbeterd. In het begin, toen ik tijdens de testrit op de passagiersstoel zat en over hobbelige landweggetjes reed, was ik “licht geschokt over mijn moed om voor een harder onderstel te gaan”. Inmiddels zijn de dempers tot rust gekomen en komen de schokdempers niet meer hard over. Aan de andere kant, we hebben de vragenlijst bij de bestelling ingevuld met betrekking tot de rijklare lading voor een heel jaar onderweg, nu reisde ik alleen en met een fractie van de uitrusting (geen passagier en haar kleren, watertank leeg, slechts één fiets bij me, geen voedseldozen enz.) Op de A81 tussen Würzburg en Heilbronn, die een zeer slecht wegdek heeft (betonplaten met grote schouders, rechterrijstrook met vrachtwagenschade), kon ik nu eigenlijk best goed rijden zonder dat alles in de kasten rondvloog. De rolneiging op stoepranden, onverharde wegen enz. is aanzienlijk verbeterd. Mijn vrouw merkte bij het instappen door de schuifdeur dat de auto nu bijna niet meer beweegt. Bij snel bochtenwerk op landweggetjes zit hij prachtig op de weg.”
Marc uit Konstanz 

“Ik ben enthousiast!”

“Ik heb de dempers vandaag geïnstalleerd – en ik ben enthousiast. Hartelijk dank voor de snelle levering!
Uwe F. uit München

“Het is als een nieuwe auto”

“De rijervaring is niet meer te vergelijken met die van vroeger. Het is als een nieuwe auto, gewoon geweldig. We verwachtten veel en dat is overtroffen. Bochten, rotondes enz. voelen veel veiliger en stabieler aan. Echt geweldig werk! :)“
Finn B. uit Balve

“Dat is een ongelooflijk effect”

“Je wilde feedback? De dempers zijn al geïnstalleerd, ik ben echt blij om deze rekening vanavond over te maken !!!! Dat is nogal een ongelooflijk effect. Ik heb een nieuwe auto. De ophanging kon niet perfecter zijn. Hartelijk dank hiervoor.”
Peter D. uit Elsfleth

“Deze schokdempers zijn absoluut aanbevolen“

“De schokdempers hebben mijn verwachtingen ver overtroffen. Het is een compleet andere rijervaring, niet alleen op oneffen ondergrond maar ook bij hogere snelheden op de snelweg. De vrachtwagen is nu veel stabieler en stuitert niet meer. Deze schokdempers zijn een echte aanrader. Hartelijk dank!”
Kaspar G. uit Frankfurt

“Onze Iveco is een absoluut nieuw voertuig“

“Wat een verschil met de originele IVECO schokdempers. Met de Marquart schokdempers is onze IVECO een absoluut nieuw voertuig. Geen rollen en stuiteren meer, geen lichte hobbels. Onze camper rijdt bijna als op rails. Bochten worden netjes genomen en er is geen stuurcorrectie meer nodig. Voorheen, afhankelijk van de radius van de bocht en de wind, slingerde de carrosserie en veroorzaakte altijd een misselijk gevoel, althans bij mij. Nu moet ik oppassen dat ik niet te snel ga. Met de nieuwe schokdempers is rijden en reizen eindelijk leuk volgens het motto: bereik je bestemming veilig en rustig.
Evaristo P. uit Paraguay

Lees meer: “Onze Iveco is een absoluut nieuw voertuig“
Iveco Daily Schokdemper
Nu aanvragen!