“Ik kan het zonder voorbehoud aanbevelen!”

“Ik ben zeer tevreden over de schokdempers van Marquart. De kwaliteit en betrouwbaarheid van deze producten zijn uitstekend. Sinds de installatie heb ik een aanzienlijk verbeterd rijgedrag en meer rijcomfort ervaren. Er is geen vergelijking met de in de fabriek gemonteerde dempers. De installatie was eenvoudig en de pasvorm was perfect. De klantenservice van Marquart is ook zeer prijzenswaardig: competent, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. De prijs-prestatieverhouding is onverslaanbaar.

Ik kan de schokdempers van Marquart dan ook zonder enig voorbehoud aanbevelen voor gebruik in een Liner op basis van de Mercedes-Benz Atego 1530. Hartelijk dank voor dit geweldige product!”
Andreas S. uit Remseck

“Een compleet nieuwe rijervaring”

“Vandaag hebben we onze nieuwe ophanging op de camper laten monteren. Vier handgemaakte speciale schokdempers, met hardheidsklasse 2 aan de voorkant en hardheidsklasse 5 aan de achterkant, werden gemonteerd om de zijdelingse bewegingen van het hoge voertuig te verminderen. We hebben er vandaag ruim 150 kilometer mee gereden en ik moet eerlijk toegeven dat het een compleet nieuwe rijervaring is geworden. Het voertuig wiebelt niet meer, het spoort beter en is veiliger om mee te rijden.”
Uwe und Angelika K. uit Möhlenwarf 

“Ongelooflijk positief”

“De auto zelf voelt anders aan. De dempers hebben een ongelooflijk positief effect op het chassis, de rijkwaliteit en de wegligging. Ik heb nu ongeveer 1000 kilometer gereden en zelfs de 30 mm hoogtewinst op de vooras is merkbaar. Het schommelgedrag en de hobbels bij het rijden door kuilen of dwarsgroeven zijn aanzienlijk verminderd en dragen aanzienlijk bij aan de verbetering van het rijcomfort. Mijn conclusie: elk moment weer.”
Karlheinz F. uit Neustadt am Rübenberge

“De schokdempers werken fantastisch”

“Ik wil graag mijn waardering uitspreken over uw product “Versterkte schokdempers” Vering Mercedes Sprinter Bj. 2005 Uitrusting Camper James Cook. De schokdempers werken fantastisch. Het bochtenwerk is veel beter geworden. De body roll is erg laag geworden en de windgevoeligheid is op auto-niveau. Ik ben helemaal in mijn nopjes en beveel deze ophangingscomponenten graag aan voor dit type.”
Uwe H. aus Bayreuth

Mercedes Sprinter Schokdemper

“Het trauma kan nu afscheid nemen!”

“De verbouwing vandaag verliep vlekkeloos. Veel dank aan jou en het team voor de vlotte organisatie. Een speciaal woord van dank ook aan jullie ingenieurs, de auto rijdt nu zoals ik het wilde. Niet meer slingeren bij het in- en uitvoegen van vrachtwagens en veilig bochtenwerk. Het trauma kan nu gedag zeggen. Ik zal jullie zeker positief aanbevelen.“
Sven B. aus Halstenbek

Mercedes Sprinter versterkte schokdempers

“Het ligt heerlijk op de weg”

“Het rijgedrag van de Sprinter is nu aanzienlijk verbeterd. In het begin, toen ik tijdens de testrit op de passagiersstoel zat en over hobbelige landweggetjes reed, was ik “licht geschokt over mijn moed om voor een harder onderstel te gaan”. Inmiddels zijn de dempers tot rust gekomen en komen de schokdempers niet meer hard over. Aan de andere kant, we hebben de vragenlijst bij de bestelling ingevuld met betrekking tot de rijklare lading voor een heel jaar onderweg, nu reisde ik alleen en met een fractie van de uitrusting (geen passagier en haar kleren, watertank leeg, slechts één fiets bij me, geen voedseldozen enz.) Op de A81 tussen Würzburg en Heilbronn, die een zeer slecht wegdek heeft (betonplaten met grote schouders, rechterrijstrook met vrachtwagenschade), kon ik nu eigenlijk best goed rijden zonder dat alles in de kasten rondvloog. De rolneiging op stoepranden, onverharde wegen enz. is aanzienlijk verbeterd. Mijn vrouw merkte bij het instappen door de schuifdeur dat de auto nu bijna niet meer beweegt. Bij snel bochtenwerk op landweggetjes zit hij prachtig op de weg.”
Marc uit Konstanz 

“Het nieuwe rijgedrag is top”

“We willen jullie graag een korte feedback geven van onze installatieafspraak bij Autohaus Raters vandaag. Alles werkte veel sneller dan gepland en de nieuwe wegligging is top. Hartelijk dank ook voor de keuze van de schokdempers. Met vriendelijke groet”
Familie S. uit Lübbecke

“We zijn zeer tevreden”

“We zijn zeer tevreden, het rijgedrag is aanzienlijk verbeterd. De camper wiebelt niet meer door hobbels, de richtingsstabiliteit is enorm verbeterd, de gevoeligheid voor zijwind is sterk verminderd, het voertuig is veel stabieler, zelfs in rijsporen en het is veel gemakkelijker onder controle te houden tijdens een noodstop – een duidelijk pluspunt voor de veiligheid. We hadden al zeer goede ervaringen met de schokdempers in de Mercedes Vario. Nu in de Atego is het resultaat nog beter. Hartelijk dank en met vriendelijke groeten.”
Andreas H. uit Heidelberg 

“Ongelooflijk het nieuwe rijgedrag”

“Hartelijk dank voor de steun. De installatie was het meer dan waard, de nieuwe wegligging is ongelooflijk. Nu maar afwachten hoe de schokdempers zich gedragen in Albanië. Ik kan het alleen maar aanraden.“
Jörg K. uit Ostfildern 

“Uitstekende service”

“Gisteren had ik mijn werkplaatsafspraak bij Autohaus Raters. Alles is heel goed verlopen. De medewerker was erg aardig, bekwaam en zeer gemotiveerd. Jullie hebben een goede partner. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de uitstekende service.“
Thomas R. uit Gladbeck 

Nu aanvragen!