Berichten

“Niet te herkennen!“

“Na 7500 km door Zweden, Finland en Noorwegen hadden we een aantal bochten gehad waar we bang van werden. De camper duwde over de vooras, houtvrachtwagens konden sneller de bochten in met lading, wij moesten remmen, soms tot 50km/u.

Onze camper is een Knaus 700 I op basis van een Fiat Ducato, 4,4 t, Goldschmitt luchtvering, M11 veren op de vooras. Tijdens de reis ben ik gaan kijken wat er aan het chassis veranderd kon worden. OK, er zijn veel leveranciers – maar er is ook Marquart, reviews gelezen en gebeld, prima contact, met dank aan mevrouw Brundiers.

We hebben snel een afspraak gemaakt met een bedrijf waar Marquart al heel lang mee samenwerkt. Veel dank ook aan Baro, deskundigheid en knowhow werkte geweldig, het werk werd professioneel gedaan binnen een zeer korte tijd, BEDANKT daarvoor, ook voor de leenauto.

Nu was het terug naar huis – 350 km. De manier waarop mijn camper zich gedroeg op weg naar huis – onherkenbaar, op- en afritten op de snelweg, echt leuk, geen geduw over de vooras, windvlagen op de snelweg werden gecompenseerd door het voertuig, nauwelijks tegensturen. Na 7500km, die nog in mijn kont zat, nu deze rijervaring. SUPER, iemand, Mr.Marquart, heeft er goed over nagedacht en een geweldig resultaat neergezet. Nogmaals bedankt. En voor de lezers van mijn verslag, NEE, ik heb geen bonus ontvangen.

Nu hebben we ze ook – Marquart schokdempers!!!!!“
Harald B. uit Grebenau

“De auto ligt veel beter”

“We hebben een nieuwe rijervaring, de auto ligt veel beter en soepeler op de weg, je kunt bochten veel sneller nemen en het inhalen van vrachtwagens gaat nu helemaal relaxed, geen geschud meer…. Al met al meer dan cool. Rechtop staan, geen wiggen meer nodig en nauwelijks beweging, zelfs niet als je staat!
Dankjewel!”
Jörn W. uit Löningen 

“Ken mijn camper niet meer”

k herken mijn camper niet. Het ding blijft op koers, zwemt niet in de bochten, ik moet oppassen dat ik niet te snel in de bochten draai…. Het contact met u en uw bedrijf was zeer, zeer vriendelijk, deskundig en ongecompliceerd.”
Marianne S. uit Ofterdingen 

“Een enorm verschil”

“Ik was afgelopen weekend onderweg met de nieuwe schokdempers in mijn Hymer B634. Ik had de schokdempers die oorspronkelijk jaren geleden waren gemonteerd, moeten vervangen. Het is een enorm verschil met de algehele rijstabiliteit. Het vroegere extreme slingeren bij inhalen of bij zijwind is verdwenen met de nieuwe schokdempers. De auto rijdt ongelooflijk stabiel met het grootst mogelijke rijcomfort. Ik ben erg blij met de nieuwe schokdempers van Marquart. Bedankt voor uw professionele advies.“
Björn W. uit K.

“Rijden is weer leuk”

“Op de terugreis gisteren hebben we genoten van de nieuw aangepaste vering. De Duc neemt nu ook de bekende hobbels in onze stad op de koop toe. Het chassis is niet meer nerveus en rijden is weer leuk. De auto is ook 4 cm gezakt aan de achterkant. Echt heel plezierig en we zijn blij dat we u er nu over kunnen vertellen. Een dergelijke service is zeldzaam en ik zal de firma Marquart met een gerust hart aanbevelen. Veel dank ook aan de heer Marquart :)”
Martin D. uit Borsfleth

“Ik ben zeer tevreden met het resultaat”

“Ik ben zeer tevreden met het resultaat. De dempers werken comfortabel en de voertuighoogte is verbeterd. En de klantenservice van de heer Wördemann is de kers op de taart! Op dit punt, doe de groeten aan de baas!” Robert D. uit Mückeln

Meer over dit voertuig

“Geen vergelijking met de serie”

“Ik wil u laten weten dat ik volkomen tevreden ben over de Marquart schokbrekers die ik bij u heb gekocht. We zijn momenteel met een volle lading onderweg in Noorwegen, dus we hadden heel wat slechte wegen en onverharde paden om te testen. Het voertuig is zeer stabiel, geen geroffel, geen doorzakken, gewoon geweldig – niet te vergelijken met de standaard. De sterkere veren vooraan en de extra veren achteraan maken zeker ook deel uit van de positieve ervaring, maar de dempers geven het geheel stabiliteit en veiligheid!” Dirk B. uit Lüneburg 

“Onze hoop werd ruimschoots overtroffen“

“We hadden gehoopt dat de omschakeling naar Marquart-schokdempers zou resulteren in een betere richtingsstabiliteit en we zijn zo verbaasd dat onze verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. De baanvastheid, zelfs in spoorvorming, is fantastisch, sneller bochtenwerk is geen probleem meer en ook vrachtwagens inhalen op de snelweg is geen probleem meer. Gewoon geniaal … Onze laatste www.ShowMobil.net met hetzelfde Fiat Ducato chassis had een 4-voudige luchtvering. Dit had alleen het voordeel dat het voertuig bij stilstand met een druk op de knop recht kon worden gezet, anders schommelde en slingerde het voertuig meer dan met deze schokdempers, ondanks de dure luchtvering voor een prijs van ca. 9000 €! We hebben ongeveer 7400 € bespaard incl. installatie en zijn 100% tevreden. Dank u.”
Karl-Udo S. uit Wuppertal

“Niet meer wiegen of schommelen”

“Na zeer deskundig advies van de heer Marquart hebben wij voor onze “oude dame”, een Hymer van 21 jaar oud, gekozen voor schokdempers in plaats van luchtvering. Niet meer wiegen, schommelen of niet meer. De “oude dame” en wij zijn blij met elke reis. Veel Bedankt voor alles.”
Familie R. uit Leipzig