Berichten

“Geen gezweet meer!”

“We rijden al 15 jaar in een Niesmann Bischoff Flair 80001. Onze reizen waren altijd stressvol omdat ik het voertuig als rauwe eieren moest besturen. Sterk indraai gedrag, sterk dobberen en aanzienlijke gevoeligheid voor zijwind.
Op de eerste meters van de werkplaats (na de installatie van Marquart dempers) reed de auto totaal anders. De gebruikelijke route van de werkplaats naar huis bracht meteen een openbaring. Aanzienlijk latere rempunten, veel grotere stabiliteit bij het indraaien op rotondes en kruispunten, enz.
De opmerking van de fabrikant, de heer Marquart zelf, dat na de modificatie vele bochten kunnen worden doorgereden zonder te remmen, vond ik erg optimistisch, maar precies dit effect trad op. Tegemoetkomende vrachtwagens doen het zweet niet meer uitbreken en auto’s die met meer dan 200 km/u over de snelweg scheuren, schrikken hoogstens door het plotse lawaai dat ze maken.
Ik ben zeer tevreden met de beslissing en zal het voertuig in de toekomst nog veel meer gebruiken. Alle verwachtingen werden duidelijk overtroffen. Het feit dat de fabrikant deze configuratie niet af fabriek aanbiedt, is gewoon nalatig.”
Ralf G. uit Saarbrücken

“Top Top Top !!!“

“Laat de dempers erin. Top Top Top !!! Loopt perfect. Bedankt voor de snelle reactie, ondersteuning en levering.”
Achim K. uit Warmsen

“Ik heb het gevoel dat ik in een nieuwe auto rijd“

“De nieuwe schokdempers zijn geïnstalleerd en de eerste testrit is achter de rug. Ik heb het gevoel dat ik in een nieuwe auto rijd. Het stuiteren is verdwenen en mijn camper ligt als een plank op de weg. Hartelijk dank voor de goede afhandeling van de aankoop.”
Klaus G. uit Stolberg