“We zijn erg tevreden!”

“Ik wilde je bedanken voor het maken van een afspraak om de schokdempers te laten monteren. Nu we de schokdempers een paar weken hebben gebruikt, zijn we erg tevreden. Ze maken de auto veel stabieler en de rit is veel aangenamer. Hartelijk dank voor de uitstekende service.”
Ian H. uit Stratford upon Avon

Meer over dit voertuig

“Ongelooflijk het nieuwe rijgedrag”

“Hartelijk dank voor de steun. De installatie was het meer dan waard, de nieuwe wegligging is ongelooflijk. Nu maar afwachten hoe de schokdempers zich gedragen in Albanië. Ik kan het alleen maar aanraden.“
Jörg K. uit Ostfildern 

“De auto ligt veel beter”

“We hebben een nieuwe rijervaring, de auto ligt veel beter en soepeler op de weg, je kunt bochten veel sneller nemen en het inhalen van vrachtwagens gaat nu helemaal relaxed, geen geschud meer…. Al met al meer dan cool. Rechtop staan, geen wiggen meer nodig en nauwelijks beweging, zelfs niet als je staat!
Dankjewel!”
Jörn W. uit Löningen 

“Ken mijn camper niet meer”

k herken mijn camper niet. Het ding blijft op koers, zwemt niet in de bochten, ik moet oppassen dat ik niet te snel in de bochten draai…. Het contact met u en uw bedrijf was zeer, zeer vriendelijk, deskundig en ongecompliceerd.”
Marianne S. uit Ofterdingen 

“Rijden in de bochten is weer leuk.”

“Afgelopen woensdag heeft de firma Raters de nieuwe schokdempers geplaatst. Binnen een uur waren ze vervangen. We waren zeer tevreden over de service, ik kan het alleen maar aanbevelen.
Met de nieuwe dempers is het een verschil als dag en nacht, helemaal top. Het maakt bochtenwerk weer leuk. Hartelijk dank voor het goede advies.”
Wolfgang K. uit Wellrod 

“Ik beveel je aan bij anderen”

“Een open oor, attent, beleefd. De firma Marquart maakte binnen een week aangepaste schokbrekers met bevestigingsbouten voor mijn Amerikaanse camper. Ik bedank ze en beveel ze aan bij anderen.”
Gilles B. uit Limoges 

“Mijn conclusie: Geweldig!”

“De dempers zijn vorige week geïnstalleerd en ik heb nu de eerste ervaringen kunnen opdoen. Mijn conclusie: geweldig! Het sterke slingeren is verdwenen en de stabiliteit op de weg is een stuk beter. Dit was precies de juiste stap en jullie configuratie past uitstekend bij ons voertuig. Nogmaals dank voor het advies.”
Ralf S. uit Köln 

“Uitstekende service”

“Gisteren had ik mijn werkplaatsafspraak bij Autohaus Raters. Alles is heel goed verlopen. De medewerker was erg aardig, bekwaam en zeer gemotiveerd. Jullie hebben een goede partner. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de uitstekende service.“
Thomas R. uit Gladbeck 

“We zijn helemaal opgewonden”

“Vandaag zijn de nieuwe schokdempers geplaatst door Marquart. MB Sprinter W907 vierwielaandrijving, (ML-T570 Crossover van Hymer). We zijn helemaal enthousiast, compleet nieuwe veiligheid en rijgevoel, gewoon top. De afhandeling met Marquart (Dhr. Saadi) was gewoonweg geweldig. Hartelijk dank.
Conny & Wolfgang I. uit Wuppertal  

“Mijn feedback is rondom positief!”

“Na ongeveer 1000 km langs de Noordzeekust en op snelwegen in de afgelopen dagen, kan ik mijn eerste feedback geven. Het is overal positief! Rotondes … heerlijk! Voorheen was het schommelen – nu is het ritsen, ritsen en doorrijden. Ruige landweg bij lage snelheid … prachtig. Snelweg … wow, ik kan nu 120 km/u rijden zonder voortdurend het stuur te moeten corrigeren … Al met al zit de auto nu mooi op de weg en is hij veel prettiger om mee te rijden.“
Jörg R. uit Gießen