“De schokdempers zijn uitstekend”

“De schokdempers zijn uitstekend, mijn Womo op een Fiat Ducato chassis rijdt sinds de installatie van de Marquart schokdempers als op rails. Het voertuig rijdt veel veiliger en comfortabeler. De installatie bij Mercedes Raters in Löningen is ook een aanrader, een zeer bekwame werkplaats. Alles was perfect, van het eerste tot het laatste contact.”
Thomas H. uit Dortmund 

fiat ducato marquart stoßdämpfer

“Een compleet nieuwe rijervaring”

“Vandaag hebben we onze nieuwe ophanging op de camper laten monteren. Vier handgemaakte speciale schokdempers, met hardheidsklasse 2 aan de voorkant en hardheidsklasse 5 aan de achterkant, werden gemonteerd om de zijdelingse bewegingen van het hoge voertuig te verminderen. We hebben er vandaag ruim 150 kilometer mee gereden en ik moet eerlijk toegeven dat het een compleet nieuwe rijervaring is geworden. Het voertuig wiebelt niet meer, het spoort beter en is veiliger om mee te rijden.”
Uwe und Angelika K. uit Möhlenwarf 

“Ze rijdt zoveel beter”

“Ze (we noemen haar “WhyNot”) rijdt zoveel beter, dat ik stop met rijden en naar de weg kijk. De nieuwe voorveren hebben de neus een flink stuk opgetild. We merken ook dat ze niet meer zo schudt als we parkeren en bewegen in de camper, zelfs als we rotondes nemen. Nogmaals bedankt voor alles.”
Timothy O. uit Como

Fiat Ducato schokdemper

“Beduidend beter rijgedrag”

“Al met al is het rijgedrag aanzienlijk beter en stabiliseert de auto sneller bij het rijden over obstakels. En een geweldig neveneffect ’s nachts… als je je omdraait in je slaap, wiebelt de hele auto niet meer!!!“
Thomas S. aus Dortmund

“Aanzienlijk verbeterd”

“De rijeigenschappen van de vrachtwagen zijn aanzienlijk verbeterd. Niet meer stuiteren op hobbels en in bochten. Echt leuk om de wereld te verkennen. Ik kan het alleen maar aanraden.“
Rolf S. uit Backnang 

“Ik ben enthousiast!”

“Ik heb zojuist de dempers gemonteerd en – om eerlijk te zijn – ik ben er erg blij mee! Ik heb net een testrit gemaakt op onze baan met kuilen: ik ben één keer in en uit de kuil gedoken en dat was het – alles blijft in de lockers. Nu “schommelt” hij alleen nog in de lengteas – om dit te elimineren zou je waarschijnlijk ook de voorste dempers moeten vervangen – hoeveel zou dat leuk zijn voor de VW LT 2 uit 1998?“
Christian V. uit Bruchhausen-Vilsen 

“Ongelooflijk positief”

“De auto zelf voelt anders aan. De dempers hebben een ongelooflijk positief effect op het chassis, de rijkwaliteit en de wegligging. Ik heb nu ongeveer 1000 kilometer gereden en zelfs de 30 mm hoogtewinst op de vooras is merkbaar. Het schommelgedrag en de hobbels bij het rijden door kuilen of dwarsgroeven zijn aanzienlijk verminderd en dragen aanzienlijk bij aan de verbetering van het rijcomfort. Mijn conclusie: elk moment weer.”
Karlheinz F. uit Neustadt am Rübenberge

“De schokdempers werken fantastisch”

“Ik wil graag mijn waardering uitspreken over uw product “Versterkte schokdempers” Vering Mercedes Sprinter Bj. 2005 Uitrusting Camper James Cook. De schokdempers werken fantastisch. Het bochtenwerk is veel beter geworden. De body roll is erg laag geworden en de windgevoeligheid is op auto-niveau. Ik ben helemaal in mijn nopjes en beveel deze ophangingscomponenten graag aan voor dit type.”
Uwe H. aus Bayreuth

Mercedes Sprinter Schokdemper

“Mega Top. Geniaal. 100% tevreden.”

“Kort verslag van mijn 3500 km lange tocht door de Alpen. 2000km snelweg/landweg, 1500km bergpassen, grindwegen en kuilen. Super weggedrag, geen geluiden. Mega Top. Geniaal. 100% tevreden.”
Oliver K. uit Bochum

VW Crafter schokdemper

“5 sterren in elke categorie :)”

Vriendelijkheid *****
Consulting *****
Competentie *****
Service *****
Prijs/prestatie *****
Bedrijf Raters *****
In woorden uitstekend en bedankt voor alles!
Michael T. uit Recklinghausen“